VMware neemt cloud security specialist Mesh7 over

20-03-2021 | door: Pieter Werner

VMware neemt cloud security specialist Mesh7 over

VMware neemt voor een onbekend bedrag Mesh7 over om zijn cloudbeveiliging aanbod voor onder andere Tanzu te verbeteren. Zodra de deal rond is, stelt de Mesh7-technologie VMware in staat om zichtbaarheid, ontdekking en betere beveiliging van API's aan te bieden.

Mesh7 heeft een contextuele API-gedragsbeveiligingsoplossing ontwikkeld op basis van Envoy die moderne cloud-native applicaties beter beschermt. Mesh7-technologie helpt klanten de veerkracht en betrouwbaarheid van applicaties te verbeteren en blinde vlekken te verminderen door de integratie van diepe Layer 7-inzichten met cloud-, host- en reputatiegegevens. De Mesh7-oplossing stelt leiders in ontwikkeling, beveiliging en operations in staat om observeerbaarheid, beveiliging en compliance aan te pakken voor cloud-native, API-gebaseerde en andere gedistribueerde applicaties.

Met VMware plus Mesh7 kan VMware moderne connectiviteitsdiensten voor applicaties leveren die een ontwikkelaarservaring mogelijk maken die leidt tot veiligere operaties. Zodra de deal is gesloten, stelt de integratie van Mesh7's contextuele API-gedragsbeveiligingsoplossing met Tanzu Service Mesh VMware in staat om high-fidelity inzicht te geven in welke applicatiecomponenten met welke praten met behulp van API's. Ontwikkelaars en beveiligingsteams krijgen elk een beter begrip van wanneer, waar en hoe applicaties en microservices communiceren via API's, zelfs in multi-cloudomgevingen, waardoor betere DevSecOps mogelijk wordt.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud