John Kindervag wordt SVP Cybersecurity Strategy en Group Fellow bij ON2IT

John Kindervag

18-03-2021 | door: Witold Kepinski

John Kindervag wordt SVP Cybersecurity Strategy en Group Fellow bij ON2IT

ON2IT, de wereldwijd opererende Nederlandse Managed Cybersecurity-organisatie, maakt bekend dat de grondlegger van de Zero Trust strategie, John Kindervag, bij ON2IT in dienst treedt als Senior VP Cybersecurity Strategy en Group Fellow.

De afgelopen vier jaar was Kindervag werkzaam als Field CTO bij Palo Alto Networks. Eerder werkte hij acht en een half jaar lang bij Forrester Research als Vice President en Principal Analyst als onderdeel van het Security and Risk Team. John Kindervag wordt gezien als één van ‘s werelds meest vooraanstaande cybersecurity experts. Hij is vooral bekend als grondlegger van de Zero Trust strategie voor cybersecurity.

Marcel van Eemeren, CEO en medeoprichter van ON2IT: “We zijn enorm enthousiast John aan boord te hebben. We hebben de afgelopen tien jaar nauw met hem samengewerkt om best practices te ontwikkelen voor het ontwerpen, bouwen en implementeren van Zero Trust netwerken. Zero Trust is compleet geïntegreerd in ons gehele portfolio van Managed Security Services. John’s uitgebreide ervaring in het werken met wereldwijde publieke en private organisaties om hun grootste cybersecurity uitdagingen aan te gaan, en zijn praktische ervaring als Security Consultant, Penetration Tester en Security Architect, voegen een enorme waarde toe aan de ON2IT Zero Trust roadmap voor de komende jaren.”

Terug naar nieuws overzicht
Security