Witold Kepinski - 16 maart 2021

Microsoft biedt Exchange On-Premises Mitigation Tool

Microsoft biedt Exchange On-Premises Mitigation Tool image

Microsoft heeft een nieuwe mitigatietool met één klik uitgebracht, Microsoft Exchange On-Premises Mitigation Tool om klanten die geen speciale beveiligingsteams of IT-teams hebben, te helpen deze beveiligingsupdates toe te passen. 

"We hebben deze tool getest in Exchange Server 2013, 2016 en 2019-implementaties. Deze nieuwe tool is bedoeld als tijdelijke oplossing voor klanten die niet bekend zijn met het patch- / updateproces of die de lokale Exchange-beveiligingsupdate nog niet hebben toegepast", zo meldt Microsoft.

Door deze tool te downloaden en uit te voeren, die de nieuwste Microsoft Safety Scanner bevat , zullen klanten CVE-2021-26855 automatisch verminderen op elke Exchange-server waarop deze is geïmplementeerd. Deze tool is geen vervanging voor de Exchange-beveiligingsupdate, maar is de snelste en gemakkelijkste manier om de grootste risico's voor op internet aangesloten Exchange-servers op locatie te beperken voordat er patches worden aangebracht.

Microsoft klanten die de lokale Exchange-beveiligingsupdate nog niet hebben toegepast wordt het volgende aangeraden:

  • Download deze tool .
  • Voer het onmiddellijk uit op uw Exchange-servers.
  • Volg daarna de meer gedetailleerde richtlijnen hier om ervoor te zorgen dat uw on-premises Exchange wordt beschermd.
  • Als u Microsoft Safety Scanner al gebruikt, is deze nog steeds actief en raden we u aan deze actief te houden, omdat deze kan worden gebruikt om te helpen met aanvullende oplossingen.
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024