Christoph Klein benoemd tot Managing Director Duitsland bij Eurofiber

16-03-2021 | door: Wouter Hoeffnagel

Christoph Klein benoemd tot Managing Director Duitsland bij Eurofiber

Eurofiber Group benoemt Christoph Klein per 1 april tot Managing Director Eurofiber Duitsland. In deze nieuwe functie geeft hij leiding aan de expansie van Eurofiber in Duitsland als onderdeel van zijn Europese groeistrategie.

Klein beschikt over meer dan 25 jaar ervaring in management consulting en C-level management in telecom en ICT. Meest recent was hij Group CEO van BTV Multimedia Group, een leverancier van hardware en diensten in de breedbandindustrie. Eerder bekleedde Klein senior management- en directiefuncties bij onder meer Deutsche Telekabel Group, Kabel Deutschland en AT Kearney.

Groeistrategie

In de nieuwe functie van MD Eurofiber Germany wordt Christoph Klein verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van de expansie van Eurofiber in Duitsland. Onlangs betrad Eurofiber de Duitse markt met een joint venture met Vattenfall, die is opgericht om meer dan 500.000 huishoudens en bedrijven in Berlijn aan te sluiten. Daarnaast bezit en beheert Eurofiber glasvezelkabels tussen Nederland en Hamburg en kondigde het onlangs aan een point of presence (PoP) te openen in Frankfurt.

Klein: "Eurofiber heeft een ongelooflijk track-record van meer dan 20 jaar in digitale infrastructuur. Eurofibers onbetwiste competenties en capaciteiten naar de zeer dynamische markt in Duitsland brengen als onderdeel van zo'n geweldig team, is een van de mooiste rollen die ik momenteel kan bedenken. Ik kijk er zeer naar uit."

Alex Goldblum, CEO Eurofiber: "Nu onze Europese groeistrategie zich ontvouwt, is het essentieel dat we beschikken over uitmuntend strategisch, commercieel en operationeel leiderschap in alle markten die we bedienen. Christoph brengt meer dan 25 jaar ervaring in IT en telecom mee. Met zijn diepgaande kennis van de markt en bewezen staat van dienst is hij absoluut de juiste persoon om onze ambitieuze groeiplannen in Duitsland te realiseren. Ik ben verheugd hem in ons team te mogen verwelkomen."

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People