Redactie - 31 maart 2021

HeleCloud is in AWS Cloud geboren en ontzorgt organisaties met hun reis naar de Cloud

HeleCloud is in AWS Cloud geboren en ontzorgt organisaties met hun reis naar de Cloud image

Waar vinden we in deze tijden van schaarste de juiste vaardigheden en ervaring voor een succesvol gebruik van nieuwe Cloud technologieën? HeleCloud speelt op deze sterke vraag in met zijn brede kennis rond Amazon Web Services (AWS) public cloud.

“Sommige organisaties hebben genoeg schaal en aantrekkingskracht om aan geschikte IT-professionals te komen”, weet Robin Scholten, General Manager Benelux bij HeleCloud. “Maar lukt dat niet, dan zie je dat veel organisaties de keuze maken om hulp uit de markt te halen voor projecten en managed services en hiermee kunnen wij helpen. We zien vooral veel vraag naar snelle providers die in relatief korte tijd een nieuwe cloud toepassing operationeel maken. Er is een groeiende behoefte aan 'speedbootjes': providers die in een wereld waarin zowel technologieën als behoeftes in de markt razendsnel veranderen, een workload of toepassing heel vlot naar een cloud brengen. Organisaties die naar de Cloud migreren willen tegenwoordig héél snel resultaat zien.”

Herrie maken

HeleCloud heeft volgens Scholten de kennis, ervaring en skills hiervoor in huis. “Wij zijn een cloud-native bedrijf, wat betekent dat wij zijn geboren in de cloud en snappen hoe je klanten laat 'verclouden' met AWS. We slepen niet de legacy mee van oude verdienmodellen. We hebben daarnaast customer obsession in ons DNA. Alles wat we doen begint bij de klant.We gaan de komende tijd veel van ons laten horen, een hoop herrie maken zeg maar. We willen net als aan onze bestaande klanten andere bedrijven en organisaties in de Benelux laten zien dat wij de grootste en beste pure play AWS-consultancy en Managed Services provider van Europa zijn. Dit jaar willen we vooral onze migratie diensten en managed services onder de aandacht brengen en laten zien dat het snel en veilig overbrengen naar en runnen van data op een AWS-cloud een ander spel is dan het doorontwikkelen van je eigen omgeving. Wij nemen veel zorgen uit handen.”

Lees het hele interview met Robin Scholten: HeleCloud haalt snel maximale business value voor klanten uit AWS Cloud.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024