Bureau Zwart Wit en Your Expat Agency bundelen krachten als Your Talent Agency

14-03-2021 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Bureau Zwart Wit en Your Expat Agency bundelen krachten als Your Talent Agency

Recruitmentbureau Bureau Zwart Wit en relocation services bureau Your Expat Agency gaan samen verder als Your Talent Agency. In deze vorm neemt het bedrijf zowel recruitment als relocation services uit handen van scale-ups and corporates en legt het de nadruk op het belang van diversiteit en inclusiviteit op de werkvloer.

Met een gezamenlijke omzetgroei van 300% over 2020 en een teamuitbreiding van vier naar vijftien medewerkers, worden de bureaus vandaag samengevoegd. Hiermee wordt Your Talent Agency de go-to partner voor internationaal tech recruitment en relocation en is het in staat een snellere groei van Nederlandse tech start-ups, scale-ups, corporates en (internationaal) talent te faciliteren. De naamsverandering en rebranding zorgen voor een internationale herkenbaarheid en dienen als startsein voor de ontwikkeling van een full-service dienstverlening binnen het talentdomein.

Divers en inclusief

De organisatie, opgericht door Sacha Martina en Judith Roetgering, maakt zich sterk voor diversiteit en inclusiviteit. Founder en CEO Sacha Martina is daarnaast partner van ‘The Next Women’, een global community dat zich inzet voor ambitieuze vrouwen. Voor dit platform nam ze, in samenwerking met ‘Working Wonders’, onlangs deel aan de talk ‘A true ally ’, waar ze samen met Constantijn van Oranje-Nassau (Envoy, Techleap.nl & Co-Founder, StartupFestEurope) en Geke Rosier (Founder, Rightbrains) te gast was om te spreken over het belang van diversiteit en inclusiviteit.

Constantijn van Oranje-Nassau: “Door diversiteit en inclusiviteit te omarmen creeer je betere teams. Diversiteit staat namelijk over het algemeen synoniem voor beter, creatiever en innovatiever. Maar de echte uitdaging ontstaat bij het creeren van een veilige omgeving. En dat doet Your Talent Agency uitstekend. Door aandacht te schenken aan talent en organisatie, en rekening te houden met waar ze vandaan komen, zorgen zij ervoor dat iedereen zich veilig voelt.”

Grenzeloos succes

Het startsein van Your Talent Agency markeert een belangrijke stap in het uitdragen van de visie van founders Sacha Martina en Judith Roetgering op internationaal tech recruitment. De missie van Your Talent Agency is gebaseerd op het geloof dat ieder talent een kans verdient op een grenzeloos en epic succes. Your Talent Agency biedt zowel het talent als de organisatie vanaf het begin de juiste steun. Dit begint met de zoektocht naar de juiste (internationale) kandidaat, de relocation van het talent en het opzetten van integratieprogramma’s voor de professionals. “Een divers team is een succesvoller team. We dagen opdrachtgevers uit nieuwsgierig te zijn en verder te denken dan landsgrenzen bij de zoektocht naar een nieuwe kandidaat”, aldus Martina.

Terug naar nieuws overzicht