Heidi van de Zande versterkt Boomi als Field Marketing Manager Benelux, Nordics en Israël

Heidi van de Zande

09-03-2021 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Heidi van de Zande versterkt Boomi als Field Marketing Manager Benelux, Nordics en Israël

Boomi, onderdeel van Dell Technologies en leverancier van cloudgebaseerde integration-Platform-as-a-Service-diensten (iPaaS), benoemt Heidi van de Zande tot Field Marketing Manager Benelux, Nordics en Israël. In deze rol is het vanaf februari haar verantwoordelijkheid om de naamsbekendheid van Boomi te vergroten. Ook werkt Van de Zande nauw samen met de verkoopafdeling om het marktaandeel van Boomi te versterken, door relaties met regionale partners uit te breiden middels gezamenlijke go-to-market-activiteiten.

Van de Zande heeft ruim 20 jaar werkervaring in de IT-branche. Hiervoor was zij onder meer werkzaam bij Microsoft als Senior Partner Marketing Manager voor West-Europa, waar zij onder andere verantwoordelijk was voor de partneractiviteiten in 12 Europese landen. In haar nieuwe rol bij Boomi borduurt zij voort op de kennis en ervaring die ze in deze en vorige functies heeft verworven omtrent uitdagingen van de cloud, hybride omgevingen en partnerkanalen.

“Mijn keuze voor Boomi was snel gemaakt. Het is een geweldige kans om aan de slag te gaan bij een snel groeiend, innovatief bedrijf en mij zo in het centrum van de cloudeconomie te storten. Ik kijk ernaar uit om onze klanten en partners te ontmoeten en samen verder te groeien.”

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People