Xerox tekent eerste OEM-partner voor nieuwe wereldwijde financieringsdiensten

09-03-2021 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Xerox tekent eerste OEM-partner voor nieuwe wereldwijde financieringsdiensten

Xerox Holdings Corporation heeft Lexmark opgetekend als de eerste OEM-partner voor Xerox Financial Services (XFS). Dit is een nieuwe wereldwijde dienst voor het financieren van werkplektechnologie van Xerox en derde partijen. De overeenkomst betreft de financiering van geselecteerde Lexmark Managed Print Services-contracten (MPS).

“Lexmark koos XFS als financieringspartner op basis van de ervaring in imaging-producten en -diensten”, zegt Brock Saladin, Senior Vice President en Chief Commercial Officer van Lexmark. “Wij kijken ernaar uit om samen te werken met XFS in het bieden van additionele financieringsopties als belangrijk onderdeel van onze business.”

XFS bouwt voort op jarenlange ervaring in het financieren van Xerox-apparatuur en -diensten. XFS wil een one-stop-shop worden voor het financieren van kritische werkplekbenodigdheden, waaronder software, hardware, IT-diensten en andere middelen die door Xerox of derde partijen worden geleverd. XFS blijft ook Xerox Business Solutions-bedrijven (XBS) steunen, evenals externe multi-brand-dealers.

Naast het bieden van vereenvoudigde facturering en gebundelde oplossingen gaat XFS gebruikmaken van Robotic Process Automation voor het leveren van bijna directe verwerking van huur of leasingaanvragen. Zo creëert het een naadloze klantervaring.

“Bedrijven vernieuwen hun werkplekken om de productiviteit, flexibiliteit en samenwerking te maximaliseren voor in de post-COVID-wereld”, zegt Vincent Williot, Managing Director Benelux bij Xerox Financial Services. “XFS maakt leasing en financiering eenvoudiger door de stabiliteit en betrouwbaarheid van Xerox te combineren met fintech-snelheid, eenvoud en automatisering in het proces.”

Xerox Financial Services financieringsoplossingen zullen de komende weken worden uitgebreid in verschillende Europese landen, waaronder Nederland.

Terug naar nieuws overzicht