Pure Storage en Equinix bieden samen bare metal toepassing

05-03-2021 | door: Witold Kepinski

Pure Storage en Equinix bieden samen bare metal toepassing

Pure Storage, aanbieder van storage as a service, en Equinix, een digitale infrastructuurbedrijf, heeft Pure Storage op Equinix Metal aangekondigd, een Bare Metal as a Service-opslagaanbod dat een verenigd, verbonden platform biedt voor elke fase van het cloudtraject van een organisatie.

Bedrijven verlaten volgens de twee partners steeds vaker hun eigen datacenters om de complexiteit van het beheer en de personeelslast te verminderen en om de flexibiliteit en efficiëntie van hun IT-omgevingen te vergroten. 57% van de ondernemingen heeft tegenwoordig een strategische visie voor hybride IT, waarbij minder van hun gegevens wordt verwerkt in hun eigen datacenters of de cloud. Ongeacht waar hun gegevens zich bevinden, bedrijven hebben nog steeds controle over hun omgeving nodig en de flexibiliteit om op zakelijke veranderingen te reageren zonder alles zelf te hoeven doen.

Pure Storage op Equinix Metal biedt een omgeving waarin fysieke, speciale, single-tenant servers en hoogwaardige opslag kunnen worden geleverd aan klanten met cloud-achtig gemak en snelheid. De oplossing kan initiële CAPEX-investeringen voor hardware en doorlopend stackbeheer elimineren door opslag en eenvoudige, on-demand aanschaf van netwerk, opslag en rekenkracht in te bedden, met hosting, implementatie en ondersteuning van alle fysieke aspecten via één leverancier, onder één contract. De oplossing kan ook de operationele kosten en risico's verlagen en zorgt voor een meer flexibele, schaalbare IT-infrastructuur als een service, waardoor organisaties alleen hoeven te betalen voor wat ze gebruiken, wanneer ze deze willen gebruiken.

Equinix Metal is een geautomatiseerde, onderling verbonden en veilig bare metal dienst die een ontwikkelaar en API-first mentaliteit om fundamentele infrastructuur van toepassing is en zorgt voor een volledig geautomatiseerde manier voor digitale bedrijven om toegang te krijgen tot de waarde van Platform Equinix via haar leidende collectie DevOps en open- bronintegraties. De nieuwe managed appliance as a service-mogelijkheid op Equinix Metal, die Equinix vandaag heeft geïntroduceerd als onderdeel van een reeks productverbeteringen van Equinix Metal, is ontworpen om een reeks oplossingen te ondersteunen, waaronder Pure Storage, het eerste storage as a service-aanbod dat is aangekondigd op Equinix Metal. .

Pure Storage op Equinix Metal stelt bedrijven in staat om onderling verbonden infrastructuur te gebruiken met de controle van fysieke hardware en de lage overhead en ontwikkelaarservaring van de cloud, waardoor ze sneller kunnen bewegen in de huidige competitieve omgeving. De nieuwe service ondersteunt een volledige reeks gebruiksscenario's, waaronder legacy on-premise applicaties, grootschalige datagestuurde applicaties en cloud-native en next-generation applicaties.

Mogelijke oplossingen zijn onder meer:

Hybride cloud en Data Recovery as a Service voor virtuele omgevingen : klanten kunnen on-premise, zelfbeheerde virtuele machine (VM) -omgevingen uitbreiden, beschermen of migreren naar een gehoste omgeving aangedreven door FlashArray, met flexibiliteit en opties voor een multi-cloud VM-gebaseerde omgeving of een volledige VM-gebaseerde cloud.

Krachtige, near-edge cloudopslag: door het FlashBlade uniforme snelle bestands- en objectplatform te combineren met Equinix Metal, kunnen diverse ongestructureerde gegevensworkloads worden geconsolideerd op een zeer schaalbaar platform met multidimensionale prestaties.

Hybride en edge cloud native containeropslag: met Portworx van Pure Storage kunnen klanten hun hybride en multi-cloudstrategie versterken door een volledige Kubernetes-omgeving te implementeren die in staat is om bedrijfskritische applicaties uit te voeren op een Bare Metal, onderling verbonden platform dat veel sneller is dan de openbare cloud. Portworx, het toonaangevende Kubernetes Storage Platform volgens GigaOm Research, stelt klanten in staat om hun bedrijfskritische datadiensten te implementeren, beveiligen, uitvoeren en beschermen zoals ze zouden doen in traditionele datacenters, maar met de volledige automatisering en flexibiliteit die Kubernetes biedt.

Pure Storage op Equinix Metal is beschikbaar in 18 wereldwijde Equinix Metal-metro's.

Terug naar nieuws overzicht