CompuCom is getroffen door een malware aanval

05-03-2021 | door: Redactie

CompuCom is getroffen door een malware aanval

CompuCom, een Amerikaanse managed services provider en volledige dochteronderneming van The Office Depot, is getroffen door een malware aanval.

Het bedrijf meldt: "Bepaalde CompuCom-informatietechnologiesystemen zijn getroffen door een malware-incident dat invloed heeft op enkele van de services die we aan bepaalde klanten leveren. Ons onderzoek bevindt zich in de beginfase en is nog gaande. We hebben op dit moment geen aanwijzingen dat de systemen van onze klanten rechtstreeks door het incident werden beïnvloed.

Zodra we ons bewust werden van de situatie, hebben we onmiddellijk stappen ondernomen om deze in te dammen en hebben we vooraanstaande cybersecurity-experts ingeschakeld om een onderzoek te starten. We communiceren ook met klanten om updates te geven over de situatie en de acties die we ondernemen. We zijn bezig om de klantenservice en interne operaties zo snel en veilig mogelijk te herstellen. We betreuren het ongemak dat door de onderbreking is veroorzaakt en waarderen de voortdurende steun van onze klanten."

Terug naar nieuws overzicht
Security