Spigraph neemt Service Business contracten Kodak Alaris in Nederland over

05-03-2021 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Spigraph neemt Service Business contracten Kodak Alaris in Nederland over

Spigraph, een van de belangrijkste leveranciers van oplossingen voor document capture en informatiemanagement, is verheugd de overname aan te kondigen van de Service Business contracten van Kodak Alaris in Nederland, België en Spanje. Spigraph is aangesteld als de Kodak Alaris Authorized Service Provider (ASP) in deze landen en is gecertificeerd door het Kodak Alaris Services team.

Spigraph heeft een bestaande dienstenstructuur, alle beschikbare middelen en een uitgebreid netwerk in deze landen, alsmede meer dan 20 jaar ervaring in het aanbieden van een hoog dienstverleningsniveau voor hardware en software met betrekking tot document capture en informatiemanagement.

Het feit dat het huidige Kodak Alaris Service personeel zal overgaan naar Spigraph biedt de zekerheid dat de continuïteit en een hoog niveau van dienstverlening zal worden gehandhaafd. Tijdens de overgangsperiode zal het Kodak Alaris Technical Services team uitgebreide ondersteuning bieden en Spigraph zal voortdurend worden bijgewerkt en getraind op alle nieuwe Kodak Alaris oplossingen en service functies.

“Met de acquisitie van de service contracten van Kodak Alaris zijn we weer een stap dichter bij het bereiken en uitbouwen van onze positie van No. 1 service verlener in de informatie management markt in the Benelux en Spanje” zegt Peter de Boer, Chief Executive Officer van Spigraph. “Door onze synergieën te combineren kunnen we meer waarde bieden aan onze resellers door oplossingen te bieden die aansluiten bij de behoeften van de markt en die digitale transformatie ondersteunen.”

“We zijn erg enthousiast om met ons vergrootte service team de beste service voor Kodak Alaris scanner hardware en software te kunnen bieden. Onze engineers zijn gecerficeerd en uitstekend getraind”, aldus Cees Wieting, Senior Vice President Operations van Spigraph. “We zijn er trots op de officiële en geautoriseerde Kodak Alaris service verlener in Nederland, België en Spanje te zijn. Als meerwaarde biedende distributeur zullen we de beste service voor alle door ons gevoerde merken blijven bieden.”

Spigraph blijft de value-added-distributeur voor hardware, software en diensten op het gebied van document capture en informatiemanagement.

Met ingang van 1 maart zal Spigraph alle Kodak Alaris Service Business contracten overnemen.

Terug naar nieuws overzicht