Jan van Vliet is Vice President Rest of Europe bij KnowBe4

02-03-2021 | door: Wouter Hoeffnagel

Jan van Vliet is Vice President Rest of Europe bij KnowBe4

Jan van Vliet (foto) is benoemd tot Vice President voor de regio ‘Rest of Europe’ bij KnowBe4, aanbieder van security awareness-trainingen en een gesimuleerd phishing-platform. Van Vliet richt zich in deze functie op het versterken en uitbouwen van de lokale activiteiten van KnowBe4 in Europa en het Midden-Oosten.

De nieuwe Vice President van KnowBe4 bekleedde in de afgelopen 25+ jaar diverse belangrijke Sales-leiderschapsposities bekleed bij verschillende startups, scale-ups en grote leveranciers, allemaal in de IT-security vendor space. De laatste positie die Van Vliet bekleedde was als VP & GM EMEA bij Digital Guardian. In de jaren daarvoor bekleedde hij verschillende VP Sales-posities bij McAfee / Intel Security. Van Vliet wordt gewaardeerd om zijn vermogen om sterk verkooptalent aan te trekken en te behouden. Hij was verantwoordelijk voor de sterke groei van new business in al zijn eerdere functies. Van Vliet heeft een Bachelor- en Master of Science-diploma in Computer Science die hij heeft behaald aan de Technische Universiteit Delft.

Stu Sjouwerman, CEO van KnowBe4, noemt Van Vliet een 'succesvolle en gerespecteerde verkoopleider, met een bewezen staat van dienst'. "Europa is een belangrijke markt voor ons met een enorm groeipotentieel. We kijken uit naar de bijdragen die hij in deze nieuwe rol aan onze organisatie gaat leveren", zegt Sjouwerman. Van Vliet voegt toe: "KnowBe4 loopt voorop in de markt voor Security Awareness Training. Het is geweldig om te zien dat ook analisten zoals Forrester dat erkennen. De kansen zijn enorm voor iedereen: elke organisatie dient een ‘human firewall’ te bouwen om social engineering-aanvallen te kunnen bestrijden."

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People