SentinelOne werkt mogelijk aan beursnotering

02-03-2021 | door: Witold Kepinski

SentinelOne werkt mogelijk aan beursnotering

SentinelOne werkt samen met enkele bankiers aan een beursgang die de leverancier van endpoint security zou kunnen waarderen op meer dan 10 miljard, aldus Bloomberg

De plannen van SentinelOne zouden zich nog in de beginfase bevinden en dat de timing en waardering van de beursgang ofwel IPO zou nog kunnen veranderen. 

Een waardering van 10 miljard dollar is een mijplaal en driemaal de waardering van 3 miljard dollar die het Californische SentinelOne noteerde in november 2020 toen het een Series F-financieringsronde van 267 miljoen wist te sluiten.

SentinelOne levert autonome endpoint-bescherming middels een enkelvoudige agent die preventie, detectie, respons en opsporingsfunctionaliteit combineert. Het SentinelOne platform is ontwikkeld met het oog op zeer hoog gebruiksgemak en bespaart gebruikers tijd dankzij de inzet van AI om automatisch en in realtime dreigingen binnen het bedrijf en in de cloud te elimineren. Daarnaast biedt het bedrijf een oplossing die volledig inzicht biedt van edge tot cloud over het hele netwerk.

Terug naar nieuws overzicht
Security