Kapitaalinjectie voor Cybersecurity Asset Management specialist Axonius

02-03-2021 | door: Witold Kepinski

Kapitaalinjectie voor Cybersecurity Asset Management specialist Axonius

Cybersecurity asset management specialist Axonius heeft aangekondigd dat het 100 miljoen dollar aan Series D-financiering heeft opgehaald, geleid door Stripes, een in New York gevestigde groeibedrijf, evenals deelname van bestaande investeerders Bessemer Venture Partners (BVP), OpenView, Lightspeed en Vertex. Ken Fox, oprichter en partner bij Stripes, zal toetreden tot de raad van bestuur van Axonius. Deze laatste ronde volgt op een investering in 2020 van 58 miljoen dollar, waardoor de totale financiering stijgt tot 195 miljoen dollar bij een waardering van meer dan 1 miljard dollar.

"Het is altijd spannend om te investeren in snelgroeiende, innovatieve bedrijven die categorie creëren, maar wat Axonius in zo'n korte tijd heeft bereikt, is opmerkelijk", aldus Fox. "Met zijn toewijding om een fundamentele uitdaging op te lossen met een eenvoudig, krachtig platform dat gegevens verzamelt en correleert van honderden producten die zijn klanten al gebruiken, heeft Axonius een van de meest geliefde producten op het gebied van beveiliging gebouwd. We kijken ernaar uit om samen te werken met het Axonius-team. omdat ze blijven investeren in technische innovatie en groeien om aan de wereldwijde vraag in 2021 en daarna te voldoen."

Axonius zal de nieuwe financiering gebruiken om de groei van het bedrijf wereldwijd op te schalen en zijn cyberbeveiligingsplatform voor activabeheer uit te breiden om aan de stijgende marktvraag te voldoen, terwijl het zijn toewijding aan de eenvoud van het product en de klantwaarde behoudt. Na een verdubbeling van het personeelsbestand tijdens de pandemie en het behalen van een drievoudige jaarlijkse recurrente omzetgroei in 2020, zet Axonius zijn snelle groeitraject voort.

Terug naar nieuws overzicht
Security