Philips Monitors B Line is uitgebreid

01-03-2021 | door: Witold Kepinski

Philips Monitors B Line is uitgebreid

De nieuwste toevoeging aan de Philips Monitors B Line, de nieuwe Philips 243B1JH (foto), is rijk aan functies voor comfortabele en veilige productiviteit zo meldt leverancier MMD.

De nieuwe  Philips-monitor biedt hybride USB-docking om verbindingen te vereenvoudigen: één USB dual mesh-kabel met Type C- en A-connectoren leveren video, ethernet, stroomladen (tot 100 W) en DisplayLink. De monitor is volgens MMD de ideale oplossing voor wie op zoek is naar een monitor die uitgebreide connectiviteit, comfort en beveiliging biedt - of het nu gaat om complexe configuraties, drukke kantoren, of open ruimtes waar kan worden samengewerkt. De Philips 243B1JH-monitor is verkrijgbaar met een adviesprijs van € 419,-.

Eén van de groenste monitoren uit de Philips Monitors B Line is er: Philips 242B1G (23,8-inch/60,5 cm diag.). Deze monitor is ontworpen voor duurzame productiviteit en gericht op ecologisch ingestelde professionals. Deze milieuvriendelijke monitor levert een nieuw niveau van energiebesparing naast gebruiksgemak en visueel comfort (het IPS-paneel levert full-colour afbeeldingen en brede kijkhoeken), waardoor elke dag topprestaties worden gegarandeerd met respect voor het milieu.

De nieuwe Philips 242B1G levert aanzienlijke energiebesparingen op dankzij een super energiezuinig ontwerp dat dit model perfect maakt, ook voor complexe opstellingen. Nog specifieker, de energiezuinige functies maken gebruik van nieuwe LED-achtergrondverlichtingstechnologie die de helderheid en kleur behoudt en tegelijkertijd aanzienlijk minder energie verbruikt. De monitor is ook uitgerust met een reeks andere energiebesparende technologieën, zoals PowerSensor, LightSensor en 0 watt hard-power schakelaar. De Philips 242B1G monitor is beschikbaar ivoor een adviesprijs van €209

Terug naar nieuws overzicht