ServiceNow en Microsoft breiden samenwerking uit

01-03-2021 | door: Redactie
Deel dit artikel:

ServiceNow en Microsoft breiden samenwerking uit

ServiceNow kondigt de algemene beschikbaarheid aan van integraties met Microsoft die HR- en IT-agents de mogelijkheid biedt om effectiever samen te werken en problemen direct op te lossen binnen Microsoft Teams. Deze innovaties ondersteunen agents in de huidige thuiswerksituatie door snelle en directe communicatielijnen mogelijk te maken binnen Microsoft Teams, zodat werknemers bereikt worden op de plek waar ze aan het werk zijn.

Door de pandemie bevinden werknemers zich op verschillende plekken, wat betekent dat productief samenwerken essentieel is voor bedrijfscontinuïteit en zakelijke veerkracht.

De nieuwe toepassingen, die per direct beschikbaar zijn, zijn onder andere:

Chat-to-Call: Agents kunnen werknemers vanuit een live chat direct uitnodigen voor een Teams-call, zodat een probleem snel uitgelegd en opgelost kan worden. In Chat-to-Call is videobellen en schermdelen mogelijk, zodat incidenten nog sneller opgespoord kunnen worden. Bij complexere situaties kunnen agents via een videoverbinding deelnemen, waardoor een meer menselijke aanpak geboden kan worden.

Major Incident Management, inclusief Meeting Extension: Agents kunnen snel in groepen samenwerken om organisatiebrede incidenten aan te pakken via een gestructureerd proces. Met Meeting Extensions kan belangrijke informatie uit het Now Platform direct gedeeld worden in een Teams meeting, zodat agents begrijpen wat het incident inhoudt en sneller actie kunnen ondernemen.

Deze aankondigingen sluiten aan bij het streven van beide bedrijven om de digitale transformatie van hun gezamenlijke klanten te versnellen en geweldige werknemerservaringen te creëren.

Terug naar nieuws overzicht