Tensing erkend als Esri Utility Network Specialist

01-03-2021 | door: Redactie

Tensing erkend als Esri Utility Network Specialist

Tensing heeft als één van de eerste Esri partners in Europa de Esri Utility Network Specialty ontvangen. Deze erkenning wordt toegekend aan partners met een bewezen staat van dienst op het gebied van de utility markt, het nieuwe Utility Network datamodel en de implementatie van services met behulp van de ArcGIS Utility Network Management Extension.

Tensing is een toonaangevende speler als het gaat om advies, dienstverlening en de ontwikkeling van oplossingen rondom Geografische Informatie Systemen (GIS) en Data Integratie. Vanuit die rol heeft Tensing door de jaren heen specifieke kennis en ervaring opgedaan binnen de utility markt. Het team van consultants heeft al diverse grote en kleinere utility organisaties in Europa ondersteund met succesvolle implementaties van het Esri Utility Network. Zo helpt Tensing deze organisaties op een doelmatige en duurzame wijze de leveringszekerheid, continuïteit en kwaliteit van het netwerk te waarborgen.

De expertise van Tensing rondom het Utility Network wordt nu officieel erkend met de U tility Network Specialty. Deze titel wordt niet zomaar en alleen vergeven op basis van ervaring en het aantal voltooide implementaties. Om hiervoor in aanmerking te komen heeft Tensing een audit moeten ondergaan bij Esri. Hierbij zijn kennis, technische vaardigheden en ervaring afgelopen maanden grondig getoetst.

"We zijn vereerd met deze erkenning en het feit dat we nu deel uitmaken van een selecte groep van officiële Utility Network specialisten wereldwijd" , aldus Otto Huisman, International Business Director van Tensing.

Hij vervolgt: "De bewustwording van de grote voordelen van het Utility Network groeit en steeds meer organisaties maken de overstap, maar het vinden van de juiste partner blijft cruciaal voor een succesvolle implementatie en transitie. De Utility Network Specialty is in het leven geroepen om organisaties te helpen bij het vinden van die geschikte implementatiepartner. Het is een keurmerk voor gekwalificeerde Esri Utility Network partners.".

Met het Utility Network biedt Esri een GIS-omgeving die specifiek is ontworpen voor de markt van utilities. Het is een toekomstbestendig platform voor assetmanagement en het bevat alle benodigde functionaliteit voor netwerkmodellering, -bewerking en -analyse. Het Utility Network stelt gebruikers in staat om op ieder apparaat en op ieder gewenst moment netwerkdata te creëren, te beheren en te delen. Met name geografische data is hierbij waardevol, omdat het locatie gestuurde ondersteuning van kritische bedrijfsprocessen mogelijk maakt. Gebruikers kunnen met een gevisualiseerde status van het netwerk zorgen dat er adequaat gereageerd wordt op calamiteiten en de bouw- of onderhoudsprocessen op een efficiënte wijze plannen en uitvoeren.

De overstap naar het Utility Netwerk biedt organisaties veel voordelen, maar is ook een omvangrijk project. Begeleiding door een ervaren advies- en implementatiepartner is daarom cruciaal. Tensing is een Esri Gold Partner en biedt een bewezen aanpak voor Utility Network-implementatie.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Software