Nutanix boekt vlakke omzet met iets meer verlies

Rajiv Ramaswami, CEO Nutanix

25-02-2021 | door: Witold Kepinski

Nutanix boekt vlakke omzet met iets meer verlies

Nutanix, speler in private cloud, hybride en multicloud computing, heeft zijn financiële resultaten bekendgemaakt voor het tweede kwartaal dat eindigde op 31 januari 2021. Het bedrijf meldt een stabiele omzet van 346,4 miljoen dollar. Het verlies liep op naar bijna 287,4 miljoen dollar.

"We hebben over de hele linie een sterk kwartaal neergezet, waarbij we de richtlijnen voor alle statistieken overtroffen en ons momentum voortzetten met belangrijke klantenwinst en solide uitvoering", aldus Rajiv Ramaswami (foto), President en CEO van Nutanix. "In mijn eerste twee maanden als CEO van Nutanix is mijn overtuiging dat we een getalenteerd personeelsbestand hebben, loyale klanten die houden van de eenvoud van onze software en een sterke marktkans die voor ons ligt, alleen maar versterkt."

Duston Williams, CFO van Nutanix. “We bleven vooruitgang boeken bij onze overgang naar een abonnement en handhaafden onze gedisciplineerde benadering van het beheer van de bedrijfskosten, die dit kwartaal lager waren dan verwacht. We kijken ernaar uit om onze transformatie voort te zetten en zijn ervan overtuigd dat Nutanix goed gepositioneerd is voor waardecreatie op de lange termijn. "

Terug naar nieuws overzicht
Cloud