PerimeterX haalt kapitaal op voor uitbouw applicatie security business

24-02-2021 | door: Witold Kepinski

PerimeterX haalt kapitaal op voor uitbouw applicatie security business

PerimeterX, leverancier van oplossingen die moderne webapps op grote schaal beschermen, heeft aangekondigd dat het 57 miljoen dollar aan groeikapitaal heeft binnengehaald om uit te breiden naar nieuwe regio's en verticale markten.

Deze financieringsronde brengt het totale opgehaalde kapitaal op 144 miljoen dollar. AllianceBernstein leidde de kapitaalverhoging en kreeg gezelschap van nieuwe investeerders Stereo Capital, JS Capital en Golden Arc Capital, met sterke steun van bestaande investeerders Adams Street Partners, Canaan Partners, DTCP, Scale Venture Partners en Vertex Ventures US.

"Onze investeerders geloven diep in onze visie om de moderne webapps te beschermen die de digitale bedrijven van vandaag voeden met een enkel platform dat werkt met hybride edge-based infrastructuur", aldus PerimeterX CEO Omri Iluz. “Deze laatste ronde van groeifinanciering is een bewijs van de uniciteit van onze visie in de sector. Het geeft ons de startbaan om ons marktbereik uit te breiden tot buiten onze kerntak voor e-commerce in de detailhandel, naar nieuwe industrieën waar we een sterke opkomst zien, zoals financiële diensten. En het stelt ons in staat om geografische gebieden waar we voet aan de grond hebben verder te ontwikkelen, waaronder EMEA en APAC."

Terug naar nieuws overzicht
Security