Sentia benoemt Edwin Kennedy tot CCO

Edwin Kennedy (links) en Rick van Schaik

23-02-2021 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Sentia benoemt Edwin Kennedy tot CCO

Sentia, dienstverlener op het gebied van hybride cloud services en applicatiebeheer, stelt Edwin Kennedy (links op de foto) aan als Chief Commercial Officer Nederland. Kennedy heeft ruime ervaring met het optimaliseren van commerciële activiteiten binnen bedrijven, variërend van kleine startups tot grote corporates. De komende jaren gaat hij de groei van Sentia Nederland vormgeven en klantrelaties verder verdiepen.

Edwin werkte voorheen in leidinggevende salesfuncties bij een diversiteit aan organisaties, waaronder Intrasurance, HCL Technologies, Capgemini en Datacenter Group. Voor Kennedy is de worsteling die hij zag bij organisaties een van de redenen voor zijn overstap naar Sentia. “Veel bedrijven zijn bezig met cloudmigraties maar worstelen met de inrichting, de transitie en het beheer van hun (hybride) cloudomgeving. Ze zoeken advies over welke cloud het beste bij hen past en hoe ze het proces zo slim mogelijk kunnen doorlopen. De technologische kennis en praktische expertise van Sentia op het gebied van ‘any cloud’ sluit perfect aan bij de vragen die ik tegenkwam in de markt,” aldus Kennedy.

“Binnen Sentia werken briljante mensen met een hele grote verantwoordelijkheid over het beheer van de bedrijfskritische platformen van hun klanten,” zegt Kennedy. “Het is daarom van groot belang dat we blijven inzetten op de empowerment van deze mensen, en de organisatie zo plat mogelijk houden om snel te blijven groeien. Ik ken in de markt geen partij die - met honderden medewerkers in drie landen - nog steeds over een echte startup-mentaliteit beschikt. Het is belangrijk dat we voortbouwen op deze mentaliteit, omdat het voor veel klanten een belangrijke reden is om voor ons te kiezen.”

Rick van Schaik (rechts op de foto), CEO van Sentia Nederland: “We maken met Sentia Nederland een sterke groei door en zijn inmiddels geen ‘new kid on the block’ meer. Dat heeft te maken met het feit dat we volwassen genoeg zijn om grote migraties te begeleiden en omgevingen te optimaliseren, maar toch nog steeds in staat zijn pragmatisch te werken en snel te schakelen. We zijn erg blij te kunnen melden dat we Edwin hebben aangesteld om deze groeispurt verder te begeleiden.”

Terug naar nieuws overzicht
Datacenters