Verizon Business breidt Cisco partnership uit met SD-WAN managed services

19-02-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Verizon Business breidt Cisco partnership uit met SD-WAN managed services

Verizon Business kondigt de uitbreiding aan van zijn langdurige strategische partnerschap met Cisco, met de toevoeging van drie nieuwe SD WAN managed services-aanbiedingen. Deze uitbreiding biedt ondernemingen een uitgebreide wereldwijde aanwezigheid, toegang tot nieuwe oplossingen en mogelijkheden, evenals een innovatief model voor beheer om de gewenste bedrijfsresultaten te ondersteunen.

"Wereldwijde ondernemingen kijken goed naar hun agenda voor digitale transformatie om manieren te vinden om te winnen na een van de meer uitdagende jaren in de recente geschiedenis", zegt Aamir Hussain, Senior Vice President Business Products bij Verizon Business. “In samenwerking met Cisco blijven we innovatieve oplossingen bieden die klanten de keuze en tools kunnen bieden die ze nodig hebben om de efficiëntie te verbeteren en te groeien. Deze nieuwe services weerspiegelen de aanzienlijke lopende gezamenlijke investeringen van Cisco en Verizon in onderzoek en ontwikkeling die erop gericht zijn klanten te helpen verandering te versnellen. "

De uitbreiding van de Verizon- en Cisco-oplossing omvat:

Co-managed Cisco SD WAN, mogelijk gemaakt door Viptela, dat klanten de mogelijkheid biedt om SD WAN-beveiligings- en applicatiebeleid te beheren en zelf te beheren, terwijl ze vertrouwen op de robuuste Verizon managed service-ondersteuning voor fout-, prestatie- en configuratiebeheer. Deze gezamenlijk beheerde mogelijkheid is nu beschikbaar voor Verizon-klanten en biedt hen de flexibiliteit om hun IT-team te ontlasten van de implementatie en het dagelijkse beheer van het netwerk, maar toch de mogelijkheid te hebben om zelf wijzigingen aan te brengen in SD WAN-beleid en configuraties wanneer noodzakelijk.

Beheerd SD WAN aangedreven door Viptela voor het Cisco ISR1100 Series-platform dat ideaal is voor implementaties van kleinere filialen en klanten zeer veilige SD WAN-services biedt op een krachtige, goedkope filiaalapplicatie.

De introductie van nieuwe beheerde servicelagen voor Cisco SD WAN, mogelijk gemaakt door Meraki, die een aanvulling vormt op de complete Cisco Meraki cloud-first platformbeheerde services van Verizon om naadloze, veilige connectiviteit en wereldwijde implementatieondersteuning te bieden, ook op het vasteland van China. Verizon heeft ook een nieuwe mogelijkheid toegevoegd voor het beheer van de Cisco Meraki MV slimme camera's om snellere implementatie, beheer en probleemoplossing mogelijk te maken vanuit één enkel venster.

"Onze strategische relatie met Verizon blijft waarde creëren voor bedrijven die een groeiend gedistribueerd mobiel personeelsbestand ondersteunen en de versnelde acceptatie van clouddiensten", aldus Scott Harrell, Senior Vice President en General Manager van Cisco's Intent-Based Networking Group. "Terwijl bedrijven hun netwerken moderniseren om de beste gebruikersapplicatie-ervaringen mogelijk te maken, kunnen de nieuwe Cisco SD WAN managed services van Verizon hen helpen snel en gemakkelijk over te stappen naar SD WAN met flexibele opties om zakelijke flexibiliteit en veilige connectiviteit met applicaties in meerdere clouds te bieden."

Terug naar nieuws overzicht