Epson kiest voor Managed Cisco SD-WAN-oplossing van Avit

22-02-2021 | door: Witold Kepinski

Epson kiest voor Managed Cisco SD-WAN-oplossing van Avit

Epson kiest voor de Managed SD-WAN-oplossing van System Integrator en Managed Service Provider Avit Group. Het partnership tussen beide organisaties wordt met het toevoegen van deze nieuwe dienstverlening verstevigd. De komende drie jaar levert Avit Managed SD-WAN. Deze stap zorgt ervoor dat Epson kosten bespaart met een toekomstbestendige en schaalbare oplossing, nieuwe locaties makkelijker en sneller aan kan sluiten en een betrouwbaarder netwerk krijgt. Door het beheer via Managed dienstverlening uit handen te geven kan Epson zich focussen op haar core business.

Na een succesvolle proof-of-concept met SD-WAN-technologie, is Epson op zoek gegaan naar de juiste partner. Belangrijke criteria hierbij waren kennis van de technologie en de business van Epson en een partner die een Managed Service kan leveren. In Avit vond Epson deze partner, mede op basis van de eerdere succesvolle samenwerking rondom het leveren van een Cisco Collaboration-oplossing en Cisco-hardware. Het afgelopen jaar heeft Avit als voorbereiding op de Managed SD-WAN-oplossing, samen met Epson een start gemaakt met het vervangen van de MPLS-verbindingen.

Michel Aarssen, Senior Network Infrastructure Specialist ICTI bij Epson: “In Avit hebben we de partner gevonden die kennis heeft van de technologie en met ons mee kan groeien. Daarnaast begrijpen ze door onze eerdere samenwerkingen onze businessuitdagingen goed en hebben ze laten zien over de juiste kennis en kunde te beschikken. Voor ons zijn dit dé redenen om ook SD-WAN uit te besteden aan Avit. Ik kijk er naar uit om de samenwerking de komende drie jaar nog verder te verdiepen.”

Umut Kiliçarslan, Sector Unit Manager Industrie bij Avit: “Ik ben trots op het door Epson gestelde vertrouwen in Avit als partner en als nieuwe Managed SD-WAN dienstverlener. Het afgelopen jaar hebben we samen met Epson en andere klanten onze Managed dienstverlening geoptimaliseerd. Daardoor kunnen we onze klanten daadwerkelijk ontzorgen en zijn we in staat om langdurige partnerships aan te gaan. Samen met Epson gaan we de komende jaren ook de inzet van onze Managed SD-WAN-oplossing tot een succes maken. ”

Terug naar nieuws overzicht