Webinar: beveiliging van de thuiswerkplek

19-02-2021
Deel dit artikel:

Webinar: beveiliging van de thuiswerkplek

Door het toegenomen mobiele werken en thuiswerken, is het regelen van een veilige werkplek een steeds grotere uitdagingen voor IT. Niet verrassend dus dat de securityrisico's zijn toegenomen. In dit webinar bespreken diverse specialisten uit de markt in welke hoek je de risico's moet zoeken en waar je vooral op moet letten bij thuiswerkplekken.

Dinsdag 23 februari om 10.00 uur vindt het webinar ‘Beveiliging van de thuiswerkplek’ plaats. 

Klik hier om in te schrijven voor het webinar. 

Sprekers
De sprekers staan in dit webinar stil bij de diverse beveiligingsniveaus die je kunt inbouwen om de risico's zoveel mogelijk uit te sluiten. En ze delen een handig stappenplan waarmee je de huidige securityrisico's binnen jouw organisatie kunt inventariseren.

Pieter Schouten, Workplace Consultant HP Nederland
Pieter is verantwoordelijk voor de Werkplek van de Toekomst visie van HP Nederland en helpt als zodanig Nederlandse corporates, enterprises en overheden migreren naar de moderne werkplek.

Ruben Raadsheer, Chief Technologist HP Nederland
Ruben verbindt technologie uit HP Labs met bruikbare toepassingen voor de markt. Elk jaar lanceert HP haar Megatrends-rapport en ieder kwartaal wordt er een Innovation Journal uitgegeven. Door het onderzoek naar deze trends en de technologie maakt Ruben inzichten en innovaties internationaal tastbaar voor pers, bedrijven en klanten.

Schrijf je direct in. Wij zien jouw inschrijving graag tegemoet!

Terug naar nieuws overzicht