Expereo neemt Videns IT Services over

18-02-2021 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Expereo neemt Videns IT Services over

De wereldwijde provider van managed internet, cloud access en SD-WAN oplossingen Expereo neemt Videns IT Services over. Videns is een netwerkonafhankelijke managed service provider die volledig beheerde SD-WAN en Secure Access Service Edge (SASE) levert.

Met de overname van Videns versterkt Expereo haar SD-WAN aanbod. "De expertise van Videns is gebaseerd op SD-WAN implementaties voor verscheidene multinationals en enterprise klanten. Sinds 2012 zijn we niet gestopt te investeren in goede partnerships en technologie die ons in staat stellen ons als één van de leiders in Managed SDWAN en SASE services te profileren", zegt Ruud van Straaten, Managing Director van Videns.

"Expereo's wereldwijde leidende positie in nextgen internet-centrische managed network services is de perfecte opstap voor het team van Videns om wereldwijde schaal en aanwezigheid te realiseren. Toetreden tot Expereo stelt ons in staat verder te investeren en de ontwikkeling van leidende SDWAN en SASE oplossingen met onze technologiepartners te schalen, waarbij we onze klanten blijven bedienen met best practice expertise tijdens hun netwerk transformatiereis", aldus Straaten.

Terug naar nieuws overzicht