Performive scherpt netwerkbeveiliging aan met DDoS Mitigation Service van GTT

19-02-2021 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Performive scherpt netwerkbeveiliging aan met DDoS Mitigation Service van GTT

Managed multicloud provider voor de middenmarkt Performive kiest voor GTT’s DDoS Mitigation Service om haar netwerk beter te beschermen tegen DDoS-aanvallen (Distributed Denial of Service). GTT verbindt op dit moment al cloud- en datacenterfaciliteiten van Performive in zestien Noord-Amerikaanse en Europese steden met IP transit-diensten van 10 tot 100 Gbps.

GTT’s proactieve DDoS-mitigatiedienst werkt in de kern van een netwerk om kwaadaardig verkeer en complexe bedreigingen direct te detecteren en automatisch om te leiden naar zogeheten scrubbing faciliteiten. Daarbij maakt het gebruik van de nieuwste generatie DDoS-platformtechnologie van Corero Network Security. Terwijl de filtering plaatsvindt, wordt legitiem netwerkverkeer ononderbroken en met minimale vertraging doorgelaten (low latency). Als een global Tier 1 internet service provider versterkt GTT zijn DDoS beveiliging met threat intelligence-technieken die het internet voortdurend monitoren op nieuwe DDoS-tactieken en opkomende aanvallen.

Meer DDoS-aanvallen

Het aantal DDoS-aanvallen, variërend in grootte van 10 tot 100 Gbps, is in het afgelopen jaar naar schatting al met vijftig procent toegenomen. De gemiddelde kosten van een DDoS-aanval bedragen ongeveer 218.000 dollar, wat in de Verenigde Staten in totaal neerkomt op 10 miljard dollar in één jaar.

"De eigenschap van GTT's DDoS mitigatie-oplossing om kwaadaardig verkeer onmiddellijk te detecteren en te verwijderen is essentieel voor de bescherming van onze vitale data en de continuïteit van onze cloudoperatie, die sterk afhankelijk zijn van de integriteit van het netwerk," zegt Ryan DiRocco, Chief Technology Officer bij Performive. "GTT's state-of-the-art DDoS mitigatietechnieken en operationele ervaring geeft ons het vertrouwen dat ons netwerk beschermd is tegen kwaadwillenden en presteert volgens de hoogste standaarden van de industrie."

"We zijn verheugd onze langdurige samenwerking met Performive uit te breiden met de DDoS Mitigation Service van GTT," aldus Rich Modica, Senior Vice President voor Carrier Services bij GTT.

Terug naar nieuws overzicht
Security