PA Consulting stelt Aris Karcanias aan als Global Head of Energy and Utilities

Aris Karcanias

19-02-2021 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

PA Consulting stelt Aris Karcanias aan als Global Head of Energy and Utilities

PA Consulting benoemt Aris Karcanias (foto), expert op het gebied van schone energie, tot Global Head of Energy and Utilities. Karcanias gaat als onderdeel van PA Consulting bedrijven helpen om op de toekomst te anticiperen, innovatie te bevorderen en de energietransitie te leiden om nieuw potentieel op de energie- en nutsmarkten te ontsluiten.

Karcanias: “Ik kijk ernaar uit om met het team van PA onze wereldwijde positie op het gebied van energiediensten verder uit te bouwen, een voortrekkersrol te vervullen in de energietransitie, en om overheden en bedrijven te ondersteunen onze gedeelde visie te realiseren van een duurzame en veerkrachtige toekomst voor huidige en volgende generaties."

Ken Toombs, CEO van PA Consulting: "Ik ben verheugd om Aris bij het bureau te verwelkomen. Zijn diepgaande ervaring in de sector en zijn staat van dienst maken hem tot de perfecte kandidaat om het bedrijf en onze klanten door deze snelle transitie te loodsen met een duidelijke strategische visie, toewijding en focus. Met bijna twee decennia ervaring in de samenwerking met investeerders, beleidsmakers, regelgevers en bedrijven in de sector, zal Aris de leidende positie van PA binnen de wereldwijde energie-industrie verder verstevigen".

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People