Managed Detection Response specialist Red Canary krijgt kapitaalinjectie

18-02-2021 | door: Witold Kepinski

Managed Detection Response specialist Red Canary krijgt kapitaalinjectie

Managed Detection & Response security specialist Red Canary heeft aangekondigd dat het 81 miljoen dollar heeft opgehaald in zijn Series C-financieringsronde onder leiding van Summit Partners, waardoor de totale investering op meer dan 125 miljoen dollar komt en Red Canary op weg is om te voldoen aan de snel groeiende vraag van klanten naar bescherming in de hele omgeving - endpoints, netwerk alerts en cloud-workloads.

Deze laatste financieringsronde is een mijlpaal voor Red Canary, die vooral zinvol is geworden door de voortdurende steun van de investeerders van Red Canary om zijn visie tot leven te brengen, zegt Brian Beyer, mede-oprichter en CEO.

"Omdat er elke 11 seconden een cyberaanval plaatsvindt, zijn zelfs de best bemande en ervaren beveiligingsteams actief op zoek naar een bondgenoot om hen te helpen bedreigingen voor te blijven", zegt Beyer. “De unieke detectie- en reactiemogelijkheden van Red Canary zijn ontworpen om meer bedreigingen te identificeren, met een hogere nauwkeurigheid, en stellen teams in staat sneller op die bedreigingen te reageren. We zullen deze investering gebruiken om aan de toegenomen vraag van beveiligingsteams te voldoen."

Deze vraag wordt geïllustreerd door gegevens van Research and Markets analisten, die voorspellen dat de MDR-markt tegen 2024 zal groeien tot 1,9 miljard dollar als gevolg van het groeiend aantal cyberbedreigingen, en vanwege de kosten en andere uitdagingen die gepaard gaan met het aantrekken van bekwaam personeel.

"Wij geloven dat de vraag naar MDR-oplossingen de afgelopen jaren is toegenomen, aangezien het een strategische noodzaak is geworden die de beveiligingsresultaten voor organisaties fundamenteel verandert", aldus Andrew Collins, algemeen directeur bij Summit Partners.

Terug naar nieuws overzicht
Security