Bayhealth ziekenhuis in VS zet Infor Healthcare in voor verbetering zorgprocessen

19-02-2021 | door: Wouter Hoeffnagel

Bayhealth ziekenhuis in VS zet Infor Healthcare in voor verbetering zorgprocessen

Het Amerikaanse ziekenhuis Bayhealth gaat gebruik maken van Infor Healthcare om de zorgprocessen te verbeteren. De zorginstelling, met meer dan 4.000 medewerkers en ruim 400 artsen, kiest voor deze cloudgebaseerde tool om de activiteiten tussen klinische en zakelijke bedrijfsonderdelen beter te integreren en de werving en het behoud van personeel te verbeteren.

Bayhealth schreef een uitgebreid request-for-proposal (RFP)-proces uit gericht op het combineren van systemen in een enterprise resource planning (ERP)-oplossing. Het ziekenhuis maakt al meer dan 20 jaar gebruik van Infor Global HR, Payroll en Cloverleaf oplossingen. Met de implementatie van Infor Healthcare kan het ziekenhuis betere inzichten krijgen in ingebouwde rapportages, analyses en technologische investeringen om patiënten en personeel beter van dienst te kunnen zijn. Tegelijkertijd worden systemen en workflows in het ziekenhuis gestandaardiseerd, gestroomlijnd of geautomatiseerd.

Voordelen van de Cloud

Doordat Bayhealth haar activiteiten naar de cloud verplaatst, blijft het systeem eenvoudiger up to date met minimale impact. De Infor-cloudtools zorgen voor analytische inzichten waardoor Bayhealth kosten kan besparen en tegelijkertijd prestaties kan verbeteren. Dankzij de harmonisatie van systemen kunnen wijzigingen makkelijker consequent in alle systemen worden doorgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan roosterwijzigingen voor verpleegkundigen of wijzigingen in het personeelsbestand.

"Het software-platform van Infor sluit perfect aan bij de behoeften van elke zorginstelling", aldus Richard Mohnk, senior vice president en chief information officer van Bayhealth. "Dit partnerschap en de toegang tot nieuwe cloud-tools zullen ons helpen de hoogste normen te bereiken op het gebied van patiëntveiligheid, financiële stabiliteit en winstgevendheid, en operationele efficiëntie. Daardoor ontstaat uiteindelijk een efficiënter, uitgebreider en geïntegreerder model voor zorgverlening."

Meer tijd voor de patiënt

"Infor-applicaties die speciaal zijn ontworpen voor de gezondheidszorg zorgen ervoor dat systemen en mensen beter samenwerken, waardoor het personeel zich uiteindelijk meer op de patiënt kan richten in plaats van administratieve taken uit te voeren. Dit project met Bayhealth zal een moderne gezondheidszorgomgeving opleveren, ondersteund door innovatieve technologieën om op het hoogste niveau te presteren met hulp van de best practices in de gezondheidszorg", aldus Jelle Brouwer, Senior Account-Executive Healthcare bij Infor. "Ook Nederlandse ziekenhuizen hebben het afgelopen jaar met grote organisatorische uitdagingen te kampen gehad. Dankzij deze cloudgebaseerde applicaties kunnen ook zij profiteren van een platform waarbij alle systemen met elkaar samenwerken zodat deze uitdagingen makkelijker het hoofd kunnen worden geboden."

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Deals, Zorg