Datadog neemt Timber Technologies over

16-02-2021 | door: Witold Kepinski

Datadog neemt Timber Technologies over

Datadog neemt voor een onbekend bedrag Timber Technologies, het bedrijf achter Vector, over. Met de toevoeging van de Vector toepassingen kan Datadog  klanten nog meer controle geven over hoe hun observatiegegevens worden opgenomen, verrijkt, opgeslagen en gerouteerd, zodat ze volledig capabele, kostenefficiënte datapijplijnen kunnen bouwen in zowel de cloud als on-premise omgevingen.

Vector is een leverancieronafhankelijk dataplatform waarmee gebruikers logboeken, metrische gegevens en sporen van on-premise en cloudomgevingen kunnen verzamelen, verrijken en transformeren, en deze naar de bestemmingen van hun keuze kunnen sturen. Deze observatiegegevens zijn cruciaal voor het handhaven van de gezondheid en observeerbaarheid van applicaties, maar traditionele pijplijnen omvatten vaak honderden legacy- en cloudobservatietools. Dit maakt het voor gebruikers onmogelijk om gevoelige gegevensstromen op een geconsolideerde, kostenefficiënte manier te verwerken.

Met Vector hebben gebruikers volledige controle over hoe gegevens door hun pijplijn stromen, waardoor ze nalevingskwesties kunnen aanpakken, kosten kunnen beheersen en vendor lock-in kunnen voorkomen zo melden de twee partners.

Zowel Datadog als Vector zijn gebaseerd op de overtuiging dat gebruikers niet hoeven te vertrouwen op een lappendeken van tools om volledig inzicht in hun systemen te krijgen.

 

 

Terug naar nieuws overzicht