Awingu gaat zijn workspace toepassingen verkopen in Israël

14-02-2021 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Awingu gaat zijn workspace toepassingen verkopen in Israël

Awingu maakt bekend een samenwerking aan te gaan met Symphony Solutions, een distributeur met toegevoegde waarde op het gebied van cyberbeveiliging en mobiliteit, gevestigd in Israël. Awingu zal zich aansluiten bij een zeer selecte groep leveranciers in de Symphony Solutions-portfolio.

Awingu, de Gartner Cool-leverancier in Unified Workspaces, bouwt een veilige werkplekoplossing voor bedrijven van elke omvang met een kosteneffectieve en gemakkelijke oplossing voor werken op afstand. In tegenstelling tot de meeste oplossingen op de markt, vereist Awingu geen installatie van agents of software op het apparaat van de eindgebruiker. Awingu draait volledig in de browser, waar het alle bedrijfsbestanden en applicaties, inclusief SaaS en ‘legacy’ Windows- of Linux-applicaties, samenvoegt in één online werkruimte met slechts één login. Gebruikers loggen eenvoudigweg in via hun browser, en dit vanaf elk apparaat, overal. Awingu is niet alleen eenvoudig te gebruiken, maar voegt ook out-of-the-box beveiliging toe op ‘Zero Trust’ -niveau.

“We zijn erg enthousiast over deze samenwerking. Israël is een zeer dynamische en innovatiegerichte markt en Symphony-oplossingen zijn de juiste persoon om Awingu op de lokale markt te positioneren", zegt Steve Meynen, Chief Business Development bij Awingu.

Symphony Solutions is een in Israël gevestigde Value Added Distributor met focus op mobiliteit, beheer van mobiele apparaten, endpoint-bescherming en cyberveiligheid. "Israël is de thuisbasis van veel internationale bedrijven waar het 'Work From Home'-model goed wordt toegepast", zegt Reuven Mayster, CEO van Symphony Solutions; “Awingu biedt een zeer vriendelijke manier om op een veilige manier toegang te krijgen tot bedrijfsgegevens en applicaties. We zijn erg verheugd om de eerste Awingu-distributeur voor de Israëlische markt te zijn.”

Terug naar nieuws overzicht
Security