AWS biedt Amazon Workspaces Work from Home gratis aan

15-02-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

AWS biedt Amazon Workspaces Work from Home gratis aan

AWS biedt opnieuw zijn gratis Work from Home-aanbieding voor Amazon WorkSpaces om kleine en middelgrote bedrijven (MKB's) over de hele wereld te ondersteunen met een veilige, beheerde desktop-as-a-service-oplossing. Op deze manier is het gemakkelijker om over te stappen naar extern werken en werknemers veilig thuis te kunnen laten werken tijdens hopelijk de laatste golf van de pandemie, aldus AWS.

Amazon WorkSpaces biedt een cloud- of breng je eigen apparaat-optie voor vaste of tijdelijke werknemers, studenten en docenten, de overheid, callcenters en kantoormedewerkers. En nu kunnen zij hier gratis gebruik van maken.

Bedrijven over de hele wereld gebruiken Amazon WorkSpaces om de laptops van werknemers veilig te beheren. Zo gebruikt Endemol Shine Nederland, entertainmentproducent van shows Idols en Big Brother, WorkSpaces om binnen enkele uren nieuwe medewerkers in dienst te nemen, heeft Grubhub, een foodserviceplatform van een miljard dollar, in twee dagen tijd 1.200 medewerkers naar WorkSpaces verplaatst en implementeerde Hankook Corporation, callcenter consignatie- en adviesbureau, een externe werkomgeving in twee dagen.

Terug naar nieuws overzicht