Accenture lanceert nieuwe business unit met VMware

12-02-2021 | door: Witold Kepinski

Accenture lanceert nieuwe business unit met VMware

Accenture en VMware hebben een uitgebreid partnerschap aangekondigd en de lancering van een toegewijde businessgroep die organisaties zal helpen om een 'cloud first 'strategie - de migratie naar de cloud versnellen, sneller moderne apps bouwen en de cloud gebruiken als basis voor innovatie en nieuwe bedrijfsmodellen, waardoor uiteindelijk meer waarde wordt gerealiseerd.

De Accenture VMware Business Group vertegenwoordigt een nieuwe meerjarige investering van meerdere miljoenen dollars van de twee bedrijven, die een relatie hebben van meer dan twee decennia. De nieuwe businessgroep brengt toegewijde professionals samen met diepgaande expertise in hybride cloud- en cloudmigraties, cloud-native en applicatie-modernisering en beveiliging in belangrijke industrieën. Ondersteund door ongeveer 2.000 Accenture-cloudprofessionals die zijn opgeleid in VMware-producten en -diensten, zal de Accenture VMware Business Group klanten helpen gebruik te maken van de krachtige mogelijkheden en elasticiteit van de cloud - die essentieel is geworden voor het snel opschalen van zakelijke diensten, efficiënt werken en innovatie op schaal mogelijk maken .

De nieuwe businessgroep maakt deel uit van Accenture Cloud First , dat Accenture in 2020 lanceerde met een investering van $ 3 miljard in nieuwe mogelijkheden, oplossingen, partnerschappen en klantbetrokkenheid om klanten te helpen bij het vormgeven, verplaatsen en exploiteren van hun bedrijf in de cloud.

"Cloud is de krachtigste tool om verandering te beheersen", zegt Julie Sweet, CEO van Accenture. "Terwijl organisaties hun overstap naar de cloud en edge de komende jaren versnellen, zal de Accenture VMware Business Group helpen om de snelheid, schaal en beveiliging te leveren die ze nodig hebben om hun bedrijf fundamenteel opnieuw uit te vinden en meer waarde te creëren."

De Accenture VMware Business Group zal investeren in gezamenlijke go-to-market- en verkoopactiviteiten, training van meer Accenture-beoefenaars in VMware-technologieën en de ontwikkeling van nieuwe serviceaanbiedingen, activa en accelerators die worden ondersteund door VMware-technologieën. De twee bedrijven zullen ook vooraf ontwikkelde verticale industrieoplossingen ontwikkelen, waaronder een platform om telecommunicatiebedrijven te helpen de uitrol van 5G en edge computing-services te versnellen.

"Om te voldoen aan de eisen van de huidige ongekende zakelijke omgeving, moeten organisaties een multi-cloudstrategie toepassen - sneller dan ooit tevoren", aldus Pat Gelsinger, CEO van VMware. “Klanten draaien hun applicaties steeds vaker op een of meer clouds, datacentra en de edge en de Accenture VMware Business Group zal de teams van wereldklasse en de vereiste expertise samenbrengen met de snelheid, behendigheid en veerkracht die organisaties vandaag de dag eisen. morgen."

De nieuwe businessgroep zal een gespecialiseerde VMware Cloud Migration Factory lanceren om computerworkloads snel, veiliger en zelfverzekerder naar de cloud te migreren, met behulp van sterk geautomatiseerde processen die zijn verfijnd door de migratie en modernisering van duizenden applicaties. De VMware Cloud Migration Factory geeft klanten toegang tot een gecontroleerde omgeving en toegewijde middelen om applicaties op schaal te plannen, testen, migreren en moderniseren naar hun favoriete publieke, private en / of hybride cloud - waardoor het risico op verplaatsing van VMware-workloads wordt verminderd en de tijd wordt versneld. waarderen.

Als VMware Global Principal Partner en Premier Global Systems Integrator binnen VMware is Accenture een van VMware's grootste wereldwijde go-to-market-partners, met een brede en diepgaande kennis van de mogelijkheden van VMware. VMware is een vertrouwde partner van Accenture's wereldwijde IT-organisatie, die op een efficiënte en veiligere manier computertaken in de cloud aandrijft en nu een speler is op het gebied van edge computing.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud