Betty Blocks no-code beschikbaar op SAP Business Technology Platform

12-02-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Betty Blocks no-code beschikbaar op SAP Business Technology Platform

Gebruikers van SAP-bedrijfssoftware kunnen vanaf nu ook gebruikmaken van het no-code applicatie ontwikkelplatform van het nederlandse Betty Blocks. De organisatie is officieel gecertificeerd als SAP-partner, toegevoegd aan de SAP Store en daarnaast heeft Betty Blocks zich aangesloten bij het PartnerEdge-programma.

Door de bedrijfssoftware van SAP te combineren met het no-code platform van Betty Blocks kunnen bedrijven sneller digitaal transformeren zo meent Betty Blocks. Zij kunnen daarbij gebruikmaken van alle functionaliteiten en tools die een moderne en groeiende organisatie nodig heeft. Het no-code platform van Betty Blocks stelt bedrijven in staat om via de ontwikkelde applicaties data uit verschillende bronnen te combineren, ook wanneer deze data zich in SAP bevindt. Dit komt doordat het no-code platform is toegevoegd aan het SAP Business Technology Platform.

Dankzij SAP Business Technology Platform is informatiebeveiliging gegarandeerd omdat bedrijven zelf kiezen waar ze informatie opslaan, of dat nu in hun eigen cloud is of door datamodellen in de vendor cloud op te zetten. Ontwikkelaars van bedrijfsapplicaties, zowel on-premise als in de cloud, maken daardoor optimaal gebruik van de snelheid en het gemak van een no-code platform in een veilige omgeving.

"We zijn erg trots dat ons platform SAP-gecertificeerd en beschikbaar is in de SAP Store", aldus Chris Obdam, CEO bij Betty Blocks. "Als partner in het SAP PartnerEdge-programma kunnen gebruikers van de SAP-software nu ook de innovatie en snelheid van ons no-code platform ervaren. "

Bestaande databases moderniseren
Voor snelgroeiende organisaties is een no-code platform van onschatbare waarde. Zij kunnen hun bestaande SAP-, Oracle- of Sharepoint-databases moderniseren, waardoor het mogelijk is om volledig in de cloud te werken en gegevens op die manier te delen.

Het no-code ontwikkelplatform van Betty Blocks werkt als een uitbreiding op de on-premise oplossingen van de SAP Extension Suite. Hierdoor kunnen organisaties:

Nu al digitale transformatie versnellen voordat de migratie van On-premise SAP naar S4/Hana is gestart.

Cloud-compatibele apps maken met behulp van on-premise data.

Functionele hiaten in bestaande software invullen met microapps of services.

Portals, dashboards en rapportages maken met gegevens vanuit meerdere bronnen, dankzij de cloud van Betty Blocks, die meerdere bronnen kan koppelen.

SAP Business Technology Platform
Partners die voor certificering in aanmerking komen moet zijn gebouwd op het SAP® Business Technology Platform. Het SAP Integration and Certification Center (SAP ICC) heeft erkend dat Betty Blocks aan alle vereisten voldoet. Dit betekent dat het platform soepel werkt met de cloudoplossingen van SAP. De SAP Store is onlangs gefuseerd met het SAP App Center en is nu de enige digitale marktplaats voor SAP en partneraanbiedingen.

Terug naar nieuws overzicht