Michael Abspoel benoemd tot CTO van Dyflexis

Michael Abspoel

13-02-2021 | door: Wouter Hoeffnagel

Michael Abspoel benoemd tot CTO van Dyflexis

Michael Abspoel (foto) is per 1 februari aangesteld als nieuwe Chief Technology Officer van Dyflexis, een Haagse scale-up die slimme soft- en hardware voor personeelsplanning en urenregistratie bouwt. Bij Dyflexis is hij verantwoordelijk voor inzet van de juiste technologische middelen en mensen om de bedrijfsstrategie - gefocust op het doorzetten van de harde groei - te ondersteunen.

Abspoel was voorheen Engineering Manager bij Enghouse Transportation, verantwoordelijk voor 80% van de Nederlandse OV-chipkaartmarkt. Hier was hij het hoofd van alle engineering departments. Ook werkte hij eerder voor onder meer Telexis, eVision Industry Software en Qurius.

'Spil tussen mens, cultuur en techniek'

Matthijs van den Ende, CEO van Dyflexis: "We zijn enorm blij met de komst van Michael als nieuwe CTO. Als spil tussen mens, cultuur en techniek helpt hij mee de organisatie naar een hoger niveau te tillen. Met Michael aan boord kunnen we onze grote technische ambities waar maken. We werken op het moment achter de schermen bijvoorbeeld hard aan geautomatiseerd plannen op basis van AI."

Abspoel: "Met name de vrije, informele cultuur en de potentie van Dyflexis spreken mij enorm aan. Veel bedrijven pretenderen jong en dynamisch te zijn, maar Dyflexis is het écht. Er heerst een gevoel van één team, één taak."

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People