Mendix World 2021

11-02-2021
Deel dit artikel:

Mendix World 2021
(07-09-2021)

Mendix, onderdeel van Siemens en wereldwijd leider in enterprise low-code, kondigt aan dat de wereldwijde gebruikersconferentie, Mendix World 2021, dit jaar virtueel plaatsvindt van 7 tot 9 september. De conferentie is het belangrijkste evenement van het jaar om alles te horen over de mogelijkheden van low-code applicatie-ontwikkeling met Mendix. Organisaties die actief zijn in verschillende sectoren presenteren hier hun ervaringen met het Mendix-platform. Zij laten zien hoe ze software-ontwikkeling versnellen en applicaties creëren die de bedrijfsvoering verbeteren, helpen snel processen te digitaliseren en de customer engagement een boost geven.

De wereldwijde pandemie toonde de noodzaak aan om in iedere branche sneller te digitaliseren, of het nu gaat om het overwinnen van logistieke uitdagingen, het ondersteunen van werken op afstand of om het starten van nieuwe kanalen voor medewerkers- en klantbetrokkenheid. Mendix World laat de voordelen van low-code zien door domeinspecialisten vanuit de business en IT-professionals samen te brengen, en zo oplossingen te creëren die sneller waarde opleveren en effectiever zijn dan ooit.

Pre-registratie geopend
Mendix World 2021 is hét evenement voor IT- en management, ontwikkelaars, enterprise-architecten, branchepartners, bedrijfsanalisten, citizen developers en alle anderen die betrokken zijn bij de digitale toekomst van hun organisatie. De pre-registratie is nu geopend. Door alvast te registreren blijf je ook op de hoogte van nieuwe sprekers en het laatste nieuws over het evenement.

Vorig jaar legde Mendix World de lat voor virtuele conferenties al hoog. De mix van live evenementen, interactieve sessies en on-demand presentaties door klanten, partners en platformexperts van Mendix, gaven de aanwezigen een schat aan kennis die ze direct in hun organisatie konden inzetten.

Hoogtepunten Mendix World 2020
Tijdens de 78 sessies hoorden de aanwezigen hoe hospitality-bedrijf Hutten IoT-sensoren en een door Mendix gebouwde mobiele app gebruikt om een 100% contactloze betaaloplossing te creëren waarmee de bedrijfsrestaurants op een veilige manier bezocht kunnen worden. Ze zagen hoe PostNL haar logistieke systeem voor het verzenden en volgen van pakketten door heel Nederland opnieuw heeft getransformeerd. En ze hoorden hoe de stad San Antonio reageerde op de pandemie door de hulp bij huisvesting in minder dan twee weken te digitaliseren. Zo kregen burgers waarvoor de huisvesting gevaar liep veel sneller de noodzakelijke hulp.

Andere verhalen, van praktische tips tot strategische transformaties, werden gedeeld door de Port of Amsterdam, Love’s Travel Stops, Continental, Siemens, Trane Technologies, Brigham Young University en een reeks andere industrie- en overheidsbedrijven. De sessies van Mendix World 2020 kunnen nog steeds online worden bekeken.

"Dit is het evenement dat ontwikkelaars bijwonen om hun carrièremogelijkheden te verbeteren. Zakelijke en IT-leiders zijn aanwezig om de digitale impact van hun organisatie te vergroten", zegt Pranshu Tewari, CMO van Mendix. “Hier zie je hoe low-code de toekomst vormgeeft, niet alleen van software-ontwikkeling, maar van de hele digitale propositie van bedrijven. Low-code zoals Mendix het toepast, integreert alles. Het is een spannende toekomst, die we laten zien tijdens Mendix World."

Deelnemers, sponsors, sprekers

Iedereen die geïnteresseerd is in het bijwonen van Mendix World op 7-9 september, kan zich nu vooraf registreren. Het evenement is gratis en voor iedereen toegankelijk.

Sponsor Showcases laten demo's zien van oplossingen van Mendix-partners. Zij zijn experts in het gebruik van low-code om zakelijke problemen op te lossen en ondernemingen te transformeren. Interesse in sponsoring? Neem dan contact op met [email protected].

Eind februari volgt een oproep voor sprekers. Wie inventief met low-code werkt, kan dan zijn verhaal indienen voor het digitale podium van Mendix World.

Kijk hier voor meer informatie over Mendix World.

Terug naar nieuws overzicht