Witold Kepinski - 11 februari 2021

Dell Technologies Cloud Platform ondersteunt IaaS toepassingen

Dell Technologies Cloud Platform ondersteunt IaaS toepassingen image

Dell Technologies Cloud Platform (DTCP) is nu beschikbaar voor cloud toepassingen. DTCP Private Cloud biedt klanten een eenvoudigere en schaalbare manier om hun favoriete cloud te bouwen zonder de extra implementatielaag van de VCF-softwarestack. Deze nieuwe oplossing zal dienen als een essentiële bouwsteen om klanten in staat te stellen hun eigen on-prem private cloud te bouwen.

Met de introductie van DTCP Private Cloud verlaagt Dell de prijs naar 14 dollar per instantie per maand. Aangeboden met vooraf gedefinieerde instantieblokken, time-to-value van 14 dagen en selfservice-ervaring via de Cloud Console, kunnen klanten aan de slag tegen een lagere prijs en opschalen met meer opties voor waar ze zich in hun cloud bevinden reis.

Deze release biedt volgens Dell klanten ook de mogelijkheid om hun eigen rackinfrastructuur aan te bieden, naast het voorgebouwde geïntegreerde rack dat momenteel voor DTCP wordt aangeboden. Klanten hebben de flexibiliteit om hun eigen rackruimte te gebruiken in combinatie met PDU's, datakabels en switches van derden, waardoor de oplossing naadloos in hun bestaande datacenter wordt geïntegreerd.

Op instanties gebaseerde aanbiedingen

DTCP Private Cloud wordt geleverd met dezelfde functies als Dell'sbestaande hybride cloudaanbod. Eind vorig jaar heeft Dell instant -gebaseerde aanbiedingen voor DTCP Hybrid Cloud geïntroduceerd om de manier waarop klanten cloudresources kunnen rangschikken en bestellen te vereenvoudigen om een on-prem hybride cloud te bouwen.

Deze instances kunnen met een paar klikken op een selfservicemanier worden besteld via de Dell Technologies Cloud Console en in slechts 14 dagen in een datacenter worden geïmplementeerd of binnen slechts 5 dagen worden opgeschaald, waardoor het de snelste hybride cloudimplementatie in de branche is .

Instanties kunnen worden besteld in hoeveelheden van 25, 50, 100, 200 en 500. Ze kunnen bij elkaar worden opgeteld om een groter aantal instanties van hetzelfde type uit te voeren, of de klant kan instantietypen combineren om meerdere verschillende workloads te ondersteunen.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024