Witold Kepinski - 10 februari 2021

IoT security specialist Armis krijgt flinke kapitaalinjectie

IoT security specialist Armis krijgt flinke kapitaalinjectie image

Armis, aanbieder van een beveiligingsplatform, heeft aangekondigd dat Brookfield Technology Partners, de technologie-investeringstak van Brookfield Asset Management , een definitieve overeenkomst heeft gesloten om een opgeschaalde investering in groeikapitaal te leiden met zinvolle deelname van bestaande investeerders, waaronder Insight Partners , CapitalG , het onafhankelijke groeifonds van Alphabet en Georgian.

Brookfield Asset Management zal de mogelijkheid bieden om het Armis Agentless Device Security Platform naar Brookfield-bedrijven en operationele industrieën in meer dan 30 landen over de hele wereld te brengen.

De nieuwe investering van Brookfield Technology Partners en Georgian zal een enorme achterstand in de ontwikkeling van nieuwe producten en uitbreiding van de marketing- en verkoopteams financieren. Tot op heden heeft Armis 300 miljoen dollar aan totale financiering opgehaald en wordt geschat op 2 miljard dollar.

Insight Partners zal de meerderheidsaandeelhouder blijven en Armis zal onafhankelijk blijven opereren en volledig worden beheerd door de twee medeoprichters, Yevgeny Dibrov, CEO, en Nadir Izrael, CTO, en het executive team.

Lees meer details hier.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024