Lumen en VMware breiden partnerschap uit

08-02-2021 | door: Witold Kepinski

Lumen en VMware breiden partnerschap uit

Lumen Technologies en VMware kondigen een aanzienlijke uitbreiding van hun partnerschap aan om het ontwerp, de ontwikkeling en levering van edge computing en veiligere oplossingen voor werken vanaf elke locatie. De gecombineerde mogelijkheden van Lumen en VMware stellen klanten in staat toekomstgerichte ervaringen te bieden voor elke applicatie, op elk apparaat, van de wereldwijde cloudkern tot de gedistribueerde netwerkrand.

Geautomatiseerde fabrieken. Slimme steden. Telegeneeskunde. Deze interactie-intensieve ervaringen vereisen de orkestratie van computer-, netwerk- en gegevensbronnen dichter bij de klant om lage latentie en intrinsiek veilige applicaties te leveren. Om de basis te leggen voor geavanceerde workloads, zullen Lumen en VMware een Joint Innovation Lab vormen, waarin architectuur en ontwerp, marketing en verkoopmiddelen worden samengebracht.

De teams zullen hun eerste inspanningen richten op het gezamenlijk ontwikkelen van oplossingen voor de Lumen-portfolio van managed services op belangrijke gebieden, waaronder:

Edge Computing: certificering van de integratie van de VMware Tanzu Basic-editie met de Lumen Edge Bare Metal-service en Lumen Dynamic Connections. Deze combinatie stelt bedrijven in staat om een veiligere softwareleveringsketen te creëren om snel nieuwe edge-native workloads, on-demand, dichter bij het punt van digitale interactie te implementeren.

Werk vanaf elke locatie: VMware's Secure Access Service Edge (SASE) -platform - inclusief VMware SD-WAN en VMware Workspace ONE - toevoegen aan de Lumen-oplossingenset. Veel organisaties beheren nu het gedistribueerde personeelsbestand, waardoor verouderde oplossingen - inclusief hub-and-spoke-gebaseerde VPN's - overbodig zijn geworden. Dit initiatief zal klanten helpen om de SASE-architectuur naadloos over te nemen om de betrouwbaarheid en prestaties van een traditioneel netwerk te bereiken en om superieure klant- en werknemerservaringen te bieden, in een Zero Trust-model.

Beveiliging: integratie van VMware Carbon Black Cloud Endpoint en VMware Carbon Black Cloud Workload met informatiegegevens van Black Lotus Labs, de onderzoekstak van Lumen. Bedrijven zullen beter gepositioneerd zijn om zich vanaf het eindpunt te verdedigen tegen cyberbedreigingen, met behulp van de combinatie van beveiligingsanalyses die zijn afgeleid van een van 's werelds meest diepgaande peer-netwerken en toonaangevende eindpuntbescherming en datacentervirtualisatie.

"Veerkrachtige edge computing-oplossingen zullen de volgende golf van digitale innovatie voor de onderneming aandrijven en klanten hebben de juiste mogelijkheden nodig om effectief applicaties te creëren, implementeren en beheren in deze nieuwe omgeving", aldus Jeff Storey, president en chief executive officer van Lumen Technologies. “Deze bewuste stap om te investeren in en onze inspanningen met VMware te versnellen, stelt ons in staat om snel softwaregedefinieerde oplossingen op de markt te brengen die de echte problemen aanpakken waarmee onze klanten worden geconfronteerd wanneer ze applicaties naar de rand verplaatsen. Dat is krachtig. "

"We zien een explosieve reeks edge use cases die ertoe zullen leiden dat elke menselijke ervaring digitaal wordt", aldus Pat Gelsinger, CEO van VMware. “Deze trends zijn alleen maar versneld als gevolg van de pandemie. Om deze kansen te realiseren, is een sterk partnerschap vereist door bewezen technische leiders. De samenwerking tussen Lumen en VMware biedt de exacte combinatie die nodig is om bedrijfsprocessen en klantervaring te transformeren. "

Terug naar nieuws overzicht
Cloud