Box koopt Nederlandse e-signature specialist SignRequest

05-02-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Box koopt Nederlandse e-signature specialist SignRequest

Box heeft aangekondigd dat het een definitieve overeenkomst heeft gesloten om het Nederlandse SignRequest over te nemen, een cloudgebaseerd bedrijf voor elektronische handtekeningen. Box gaf ook een preview van Box Sign, een mogelijkheid voor e-handtekeningen die zal worden ontwikkeld op basis van SignRequest's technologie en native zal worden geïntegreerd in Box.

Box Sign zal naar verwachting worden opgenomen in Box-bedrijfs- en ondernemingsplannen, waardoor klanten de manier waarop ze werken kunnen moderniseren en belangrijke processen kunnen digitaliseren, terwijl ervoor wordt gezorgd dat hun overeenkomsten veilig kunnen worden beheerd en beheerd in de Box-contentcloud.

“Het afgelopen jaar heeft de manier waarop we werken fundamenteel veranderd en bedrijven ertoe aangezet om kritieke processen naar de cloud te verplaatsen. Het stroomlijnen van digitale transacties is een integraal onderdeel van het digitaliseren van bedrijven en de categorie van elektronische handtekeningen is rijp voor verstoring. We zijn verheugd SignRequest te verwelkomen in ons team”, aldus Aaron Levie, medeoprichter en CEO van Box. “De afgelopen jaren hebben we de toonaangevende contentcloud gebouwd, waardoor enkele van 's werelds grootste en meest gereguleerde organisaties hun waardevolle informatie kunnen beveiligen, beheren en eraan kunnen samenwerken. Door een e-handtekening toe te voegen met Box Sign, wordt onze visie op de contentcloud uitgebreid en kunnen onze klanten hun digitale transformatie versnellen."

"Het afgelopen jaar heeft ons laten zien dat we effectief virtueel kunnen werken en dat we niet afhankelijk zijn van persoonlijke bijeenkomsten om zaken voor elkaar te krijgen", aldus Geert-Jan Persoon, CEO van SignRequest. “Het is onze missie om de meest intuïtieve technologie voor elektronische handtekeningen op de markt te bouwen en we zijn erg verheugd om ons bij de Box-familie aan te sluiten om die visie in de onderneming te schalen. Door onze krachtige en betaalbare oplossing voor elektronische handtekeningen te combineren met het hoogwaardige inhoudsplatform van Box, kunnen meer transacties worden gedigitaliseerd."

Terug naar nieuws overzicht
Cloud