Witold Kepinski - 04 februari 2021

Unit4 benoemt Dmitri Krakovsky als Chief Product Officer

Unit4 benoemt Dmitri Krakovsky als Chief Product Officer image

Unit4, leverancier van cloudbedrijfssoftware voor mensgerichte organisaties, kondigt de benoeming van Dmitri Krakovsky als Chief Product Officer aan. Dmitri Krakovsky bekleedde eerder al leiderschapsposities binnen de technologiesector bij organisaties als Google en SAP SuccessFactors. Bij Unit4 gaat hij de innovatie van cloudapplicaties versnellen en organisaties helpen om de manier waarop ze werken te transformeren met next-generation ERP.

Als erkend technologie-professional met 30 jaar ervaring in de IT-sector, zal Dmitri de ontwikkeling van Unit4's Enterprise Resource Planning (ERP) productsuite leiden en faciliteren. Deze baanbrekende technologie wordt toegepast om organisaties te helpen hun digitale toekomst op lange termijn vorm te geven. De diepgaande kennis van Dmitri over het bouwen en lanceren van enterprise software-oplossingen, zijn bewezen strategisch leiderschap en visie zijn essentieel om te voldoen aan de groeiende vraag van klanten naar ERP-software die de productiviteit, snelheid en veerkracht binnen hun organisaties verhoogt.

Dmitri is een expert in zijn vakgebied en heeft diverse leidinggevende functies bekleed, waaronder SVP, Head of Human Capital Management Products bij SAP SuccessFactors, waar hij leidinggaf aan de ontwikkeling van cloud-native HR-producten, hoofd product management bij Intuit Quickbooks®, en meest recent als Vice President of Products bij Google, waar hij werkte aan machine learning enabled applicaties en data services bij Google Cloud Platform.

Dmitri is een strategisch leider, visionair en ERPx-ambassadeur. Hij wordt verantwoordelijk voor de end-to-end klantervaring van Unit4's producten, het verhogen van klantwaarde, innovatie en kwaliteit. De komst van Dmitri naar Unit4 laat zien dat het bedrijf blijft investeren in haar moderne, modulaire multi-tenant cloud ERP.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024