Vendia krijgt kapitaal voor uitbouw serverless platform

04-02-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Vendia krijgt kapitaal voor uitbouw serverless platform

Vendia, aanbieder van een serverless gedistribueerd platform voor het delen van gegevens en code, kondigt een financieringsronde van 15,5 miljoen dollar aan voor Serie A en lanceerde Vendia Share met een gratis laag voor ontwikkelaars.

De Series A-ronde, die slechts zes maanden na de eerste seed-ronde van 5,1 miljoen dollar komt, werd geleid door Canvas Ventures met deelname van BMW i Ventures, Sorenson Ventures en Vendia's seed stage-investeerders.

Gegevenssilo's zijn wijdverbreid binnen bedrijven en het is zelfs nog moeilijker om die gegevens in realtime te delen met externe partners. Vendia maakt het delen van realtime gegevens en code met partners eenvoudig en goed beheerd, op elke schaal, door serverless en gedistribueerde grootboekconcepten samen te brengen in een eenvoudige, schemagestuurde ontwikkelingsbenadering.

Klanten zoals BMW, Best Friends Animal Society en United Natural Foods gebruiken Vendia om oplossingen te bouwen voor supply chains van meerdere partijen, logistieke tracking, financiële afwikkeling en om gegevens te delen die AI / ML aandrijven, Edge- en Internet of Things-applicaties met compliance en controle.

Terug naar nieuws overzicht