Insight in IT-dienstensector van Fortune 2021 World’s Most Admired Companies

06-02-2021
Deel dit artikel:

Insight in IT-dienstensector van Fortune 2021 World’s Most Admired Companies

Insight, IT-adviseur en systemintegrator van intelligente technologische oplossingen, is erkend als nr. 7 in de IT-dienstensector in de Fortune 2021 lijst van World's Most Admired Companies. Dit is een ranglijst van bedrijven wereldwijd met de sterkste reputatie binnen hun sector.

Om de best gewaardeerde bedrijven in 52 sectoren en 30 landen te bepalen, werkte Fortune samen met het wereldwijde onderzoeksbureau Korn Ferry. Zo’n 3.820 leidinggevenden, directieleden en effectenanalisten werden gevraagd ondernemingen in hun eigen sector te beoordelen op negen criteria: van investeringswaarde en kwaliteit van management en producten tot maatschappelijke verantwoordelijkheid en vermogen om talent aan te trekken. De meest geprezen bedrijven werden gekozen uit een pool van 670 van zowel de 1.000 grootste Amerikaanse bedrijven, gerangschikt op omzet, als niet-Amerikaanse bedrijven in de Fortune Global 500-database met een omzet van $ 10 miljard of meer. De score van een bedrijf moet uitkomen in de bovenste helft van de branche-enquête om vermeld te worden in de lijst.

“We hebben de waarde van Insight consequent kunnen laten groeien door oplossingen te orkestreren die onze klanten helpen zich het beste aan de toekomst aan te passen, digitale versnelling mogelijk te maken, de cloud en intelligente technologie beter te begrijpen en hun werknemers volledig te ondersteunen naar een meer digitale werkplek. Echter, terwijl we zijn gegroeid, zijn we stevig geworteld in onze waarden en hebben we een gedeelde commitment opgebouwd tezamen met onze partners om een echt verschil te maken voor onze klanten,” aldus Ken Lamneck, President en CEO van Insight. “Om uitgeroepen te worden tot één van Fortune's meest gerespecteerde bedrijven ter wereld, geeft de schaal van onze oplossingen aan en dat de toewijding van onze teammates wordt vertrouwd door onze klanten bij het managen en transformeren van hun IT-omgevingen in buitengewone tijden."

Insight behaalde met plek 409 zijn hoogste notering in de de Fortune 500-ranglijst tot nu toe, met een gerapporteerde omzet van $ 7,7 miljard in 2019. In het afgelopen jaar werd het bedrijf uitgeroepen tot Fortune Best Workplace for Diversity, Forbes World's Best Employer en Forbes Best Employer voor veteranen. Insight zag vorige week ook zijn positie in de 2021 Corporate Equality Index van de Human Rights Campaign Foundation voor LGBTQ-gelijkheid op de werkplek aanzienlijk verbeteren, met een score van 95 op 100.

Terug naar nieuws overzicht