UWV selecteert TIE Kinetix

03-02-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

UWV selecteert TIE Kinetix

TIE Kinetix maakte bekend dat zij een zesjarig contract hebben afgesloten met het UWV om de implementatie en uitvoering van een educatief subsidieprogramma te ondersteunen met hun cloud-based elektronische facturatieplatform, FLOW Partner Automation. Volgens de eerste overeenkomst worden meer dan 600 opleidingsaanbieders voor het einde van dit jaar aangesloten op het platform.

Het UWV-contract is een belangrijke overwinning voor TIE Kinetix, omdat het een sterke intrede in 2021 laat zien en eveneens in lijn is met het op “hub-and-spoke” gebaseerde bedrijfsmodel van het bedrijf. Met handige diensten voor het aansluiten van leveranciers van alle soorten en maten en een succesvolle historie, is TIE Kinetix volledig in staat om de eisen van het UWV te ondersteunen en zorgt voor een eenvoudige aansluitprocedure voor alle leveranciers, ongeacht de grootte van het bedrijf.

"Wij kijken er naar uit om onze samenwerking met het UWV te starten", zegt Arjan Sloot, Country Manager, Benelux bij TIE Kinetix. "Door het schrappen van alle uitdagingen en de stress die komt kijken bij het aansluiten van leveranciers, wordt het UWV ontzorgd en kan zich volledig richten op het opbouwen van het subsidieprogramma met de garantie dat alle orders en facturen elektronisch kunnen worden uitgewisseld en verwerkt.”

Het subsidieprogramma, dat formeel bekend staat als het Stimulans Arbeidsmarktpositie (STAP), gaat in januari 2022 van start. Het stelt werkzoekenden in staat om subsidie aan te vragen voor het volgen van scholingsactiviteiten bij de deelnemende instellingen. Het FLOW-platform van TIE Kinetix zal zorgen voor een feilloze e-ordering en e-facturatie uitwisseling met alle betrokken partijen.

Het contract wordt gewaardeerd op ongeveer € 500.000 over een periode van zes jaar, met de mogelijkheid tot twee keer een verlenging van twaalf maanden.

Terug naar nieuws overzicht