Wouter Hoeffnagel - 03 februari 2021

Insight verkrijgt Advanced Specialisation voor Microsoft Windows Virtual Desktop

Insight verkrijgt Advanced Specialisation voor Microsoft Windows Virtual Desktop image

Insight, wereldwijd IT-adviseur en systemintegrator van intelligente technologische oplossingen, maakt bekend dat het de Advanced Specialisation voor Microsoft Windows Virtual Desktop heeft verkregen. De status geldt voor Insight’s activiteiten in EMEA.

Alleen partners die voldoen aan strenge criteria op het gebied van klantsucces en personeelskwalificatie, en die ook slagen voor een door een derde partij uitgevoerde audit van hun technische uitvoering van Windows Virtual Desktop, kunnen de Advanced Specialisation voor Microsoft Windows Virtual Desktop verdienen. Deze status toont Insight’s gedegen kennis, uitgebreide ervaring en deskundigheid betreffende uitrollen, opschalen en beveiligen van de virtuele desktop infrastructuur op Azure.

Veilig werken op afstand

Ondersteuning om medewerkers veilig te laten werken op afstand is belangrijker dan ooit. Windows Virtual Desktop is een Microsoft-oplossing die naadloos integreert met andere Microsoft-producten en zorgt ervoor dat klanten virtuele desktops kunnen integreren op een schaalbare, veilige en kostenefficiënte manier.

“Onze klanten en de uitdagingen waarvoor zij staan vormen de kern van alles wat we doen. Deze Microsoft-accreditatie bouwt voort op onze reputatie binnen de branche als een organisatie die toegewijd is om onze klanten te helpen veerkrachtige bedrijven op te bouwen, middels elke stap die ze zetten,” zegt Rogier Stolk, Country Manager Insight Enterprises Nederland. “Klanten kunnen er zeker van zijn dat we beschikken over de juiste kennis, expertise en middelen om Microsoft Windows Virtual Desktop uit te rollen en om een buitengewone ervaring te leveren. Verder ondersteunt het ons eigen portfolio Windows Virtual Desktop-oplossingen, ontworpen om klanten te helpen met veilige scenario's voor werken op afstand en te zorgen voor kostenbesparingen.”

Partners met gevalideerde capaciteiten voor het implementeren van Windows Virtual Desktop kunnen klanten helpen bij het uitrollen en navigeren door de licentiemogelijkheden die er zijn om de oplossing te leveren die het meest efficiënt is voor de organisatie. “De Advanced Specialisation voor Microsoft Windows Virtual Desktop onderstreept welke partners het meest bekwaam zijn in het uitrollen van Windows Virtual Desktop op Azure. Insight heeft duidelijk aangetoond te beschikken over zowel de vaardigheden als de ervaring om klanten te begeleiden tijdens de transitie naar desktop-as-a-service op een schaalbare, veilige en kostenefficiënte manier,” voegt Gavriella Schuster, Corporate Vice President, One Commercial Partner (OCP) bij Microsoft daar aan toe.

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Fujitsu BW DIL vierkant week 9 tm 12-2024
Fujitsu BW en BN liggend DIL week 9 tm 12-2024