Witold Kepinski - 02 februari 2021

Rapid7 koopt Kubernetes specialist Alcide

Rapid7 koopt Kubernetes specialist Alcide image

Rapid7, leverancier van beveiligingsanalyses en automatisering, heeft aangekondigd dat het Alcide.IO heeft overgenomen, een leverancier van Kubernetes-beveiliging gevestigd in Tel Aviv, Israël. Dit is de tweede overname die Rapid7 de afgelopen negen maanden heeft gedaan op de cloudbeveiligingsmarkt, nadat het afgelopen april DivvyCloud, een leider in Cloud Security Posture Management (CSPM), heeft overgenomen.

Samen zullen deze acquisities het vermogen van Rapid7 vergroten om een cloud-native beveiligingsplatform aan zijn klanten te bieden en het continue beheer van risico's en compliance in hun cloudomgevingen mogelijk te maken.

De technologie van Alcide is gebouwd om beveiliging en DevOps te overbruggen met code-naar-productiebeveiliging voor Kubernetes-implementaties. De technologie van het bedrijf biedt naadloze Kubernetes-beveiliging die volledig is geïntegreerd in de DevOps-levenscyclus en -processen, zodat applicaties snel kunnen worden geïmplementeerd en tegelijkertijd cloudomgevingen worden beschermd tegen kwaadwillende aanvallen.

Alcide's cloud workloads protection platform (CWPP) biedt brede, realtime zichtbaarheid en governance, containerruntime en netwerkmonitoring, evenals de mogelijkheid om bekende en onbekende beveiligingsbedreigingen te detecteren, controleren en onderzoeken, aldus Rapid7.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024