Witold Kepinski - 02 februari 2021

Directie Cubics IT uitgebreid met Alex Otten

Directie Cubics IT uitgebreid met Alex Otten image

De directie van ICT-dienstverlener Cubics IT uit Tilburg wordt per 1 februari uitgebreid met Alex. Als mede-eigenaar vormt Alex samen met directeur-eigenaar Ard Smulders de directie van Cubics IT. In deze nieuwe rol wordt Alex o.a. verantwoordelijk voor de commerciële portefeuille (sales en marketing) en is hij actief betrokken bij de overnamestrategie van Cubics IT.

Als oprichter en mede-eigenaar van Estate Digital (een digital agency), dat hij in 2019 succesvol verkocht, neemt Alex een schat aan kennis en ervaring mee om de groeiambities van Cubics IT waar te kunnen gaan maken.

Ard Smulders, oprichter van Cubics: “Met de komst van Alex als mede-directeur hebben we een ervaren ondernemer aan boord die als geen ander onze dienstverlening kan overbrengen naar de markt. Onze groeiambities vereisen een versterkte focus. Om die reden is Cubics IT nu ook volledig gescheiden van Cubics Interieur. De aanstelling van Alex onderstreept de groeiambitie van Cubics IT en zorgt ervoor dat we een topspeler blijven op het gebied van strategie, implementatie, beheer, support en security van IT infrastructuur.”

Alex Otten: “Cubics IT is een bedrijf met service en vooruitstrevendheid in haar genen. Met de hernieuwde focus op IT kunnen we snel bewegen en zeer onderscheidend te werk gaan. De uitdaging om nog meer organisaties in Nederland kennis te laten maken met Cubics IT kon ik gewoon niet laten liggen. Vol energie ga ik dan ook per 1 februari aan de slag. Ik kijk ernaar uit om samen met Ard de groei te gaan realiseren.”