Redactie - 02 februari 2021

EnGenius zoekt nieuwe partners

EnGenius zoekt nieuwe partners image

Henk Baan, verantwoordelijk voor sales bij EnGenius Benelux, zegt open te staan voor nieuwe partners. “We gaan de bestaande banden met resellers verstevigen en tegelijkertijd willen we ons netwerk uitbreiden.”

EnGenius levert totaaloplossingen voor Wi-Fi netwerken en mikt vooral op het Midden- en Kleinbedrijf. Vanuit Eindhoven bedient de onderneming de Europese markt. “De Benelux is een erg belangrijke markt voor ons. We beschouwen het als ons Europees thuishonk. We hebben in de loop der jaren een sterke band opgebouwd met onze distributeur.”

“Wij nodigen belangstellenden uit om met ons contact op te nemen en onze producten uit te proberen; zij kunnen een gratis proefversie krijgen. Partners kunnen beschikken over een enterprise class oplossing voor Wi-Fi met een goede prijs/kwaliteit-verhouding én tegelijkertijd een gezonde marge halen. Bovendien hebben we Nederlandstalige technische ondersteuning toegevoegd en binnenkort komen we met Nederlandstalige trainingsactiviteiten. Wij zien in de praktijk dat – eenmaal onze oplossingen getest – toekomstige partners onder de indruk zijn van ons portfolio en het gebruiksgemak om de netwerken op te zetten en te beheren”, aldus Baan.

Lees HIER Meer