Redactie - 02 februari 2021

Nextview stelt Angélique Werner aan als managing director Duitsland

Nextview stelt Angélique Werner aan als managing director Duitsland image

Nextview, aanbieder van Salesforce-consulting met vestigingen in Duitsland en Nederland, heeft Angélique Werner aangesteld als managing director voor de Duitse markt. Deze functie is in het leven geroepen om Nextview in staat te stellen om het succesvolle groeitraject in Duitsland voort te zetten.

Werner is een ervaren internationale topmanager die eerder actief was bij Salesforce, de wereldwijde leider in cloudgebaseerde CRM-oplossingen. Ze begeleidde tal van klanten van dat bedrijf bij hun digitale transformatie. In haar nieuwe functie zal ze Nextview helpen om in te springen op de sterke vraag naar zakelijke cloudoplossingen en de Duitse aanwezigheid systematisch uit te breiden.

Nextview heeft de functie van managing director Duitsland in het leven geroepen om de snelle groei in de Duitse markt kracht bij te zetten. Angélique Werner neemt per 1 februari 2021 de verantwoordelijkheid op zich voor het personeel, de partners en klanten van de Duitse tak van Nextview. Dit onafhankelijke consultancybedrijf is Salesforce Platinum Consulting Partner en voorziet klanten van advies over oplossingen op het gebied van marketing, sales, klantenservice, e-commerce, gegevensanalyse, integratie en artificial intelligence.

Volop marktpotentieel dankzij partnernetwerk Salesforce

Angélique Werner zal in haar nieuwe functie de Duitse consultingactiviteiten verder uitbreiden en het forse marktpotentieel aanboren waarop ook Salesforce zijn vizier heeft gericht. De aanbieder van CRM-oplossingen wil volgens een onderzoek door IDC tussen nu en 2024 wereldwijd 4,2 miljoen banen creëren en 1,2 miljard dollar aan extra omzet genereren. “De vooruitzichten voor Nextview zijn naar mijn mening uitstekend nu de migratie van bedrijfskritische processen naar de cloud in een stroomversnelling raakt, niet in de laatste plaats als gevolg van de coronacrisis”, zegt Angélique Werner. “Een digitale transformatie is pas succesvol als die de effectiviteit van bedrijfsprocessen verbetert en de user experience naar een hoger plan brengt. En dat is waar Nextview om de hoek komt kijken.”

Als meervoudig gecertificeerd Platinum Consulting Partner deelt Nextview de waarden van Salesforce. Het bedrijf beschouwt zichzelf als een betrouwbare adviseur die een beroep doet op innovatie om het succes van klanten te bevorderen. De bedrijfscultuur staat in het teken van gelijke kansen. Angélique Werner ziet zichzelf ook als ambassadrice van duurzaamheid en diversiteit en steunt diverse maatschappelijke organisaties. Een van haar doelen is om meer vrouwen aan te moedigen om voor een carrière in de IT-sector te kiezen.

“Angélique Werner kan bogen op uitgebreide internationale expertise op het gebied van klantensucces, zakelijke waarde en transformatie. Ze beschikt bovendien over een uitmuntend Duits netwerk. In haar persoon hebben we het ontbrekende stukje van de puzzel gevonden dat nodig was om ons managementteam compleet te maken”, zegt Huub Waterval, oprichter en CEO van Nextview. “De Duitse markt is een grote markt en daarom belangrijk voor ons. We hebben iemand aan de top nodig die in staat is om onze expansiestrategie trefzeker uit te voeren, ondanks de bijzondere situatie waarin de wereld op dit moment verkeert.”

Jarenlange Salesforce-ervaring

Angélique Werner was bijna acht jaar bij Salesforce actief. Tot voor kort was ze actief als internationaal Head of Business Value en lid van de Raad van Bestuur. Daarvoor bekleedde zij diverse functies op het gebied van strategische en organisatorische ontwikkeling binnen de Siemens Group. Werner begon haar loopbaan als salesmanager voor de regio Asia-Pacific bij Siemens Nixdorf in Taiwan. Ze heeft diverse publicaties op haar naam staan en is met meerdere prijzen bekroond, zoals de “Woman of the Year – Leadership”-award van Vogel Communications Group, een IT-uitgever. Ze beschikt over een MBA in bedrijfskunde, is lid van de Raad van Advies van NFON AG, een in München gevestigde aanbieder van cloudgebaseerde telefoniesystemen, en is een gecertificeerde business mediator.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024