Witold Kepinski - 02 februari 2021

Jeroen van den Berg stapt over naar Maunt

Jeroen van den Berg stapt over naar Maunt image

Per 1 april treedt Jeroen van den Berg (44) in dienst als senior inside sales representative bij Maunt. Jeroen is in deze functie verantwoordelijk voor alle commerciële binnendienst activiteiten. Maunt is preferred supporter van telecombedrijven en datacenters, met hoogstaand design en distributie van componenten voor data-opslag en -verbindingen.

Jeroen heeft al meer dan 20 jaar ervaring en is hierdoor een goede bekende in de markt. Zijn eerdere ervaringen heeft hij onder andere opgedaan bij Stepco, Acal Nederland, Simac Electronics en Network Innovations.

Jeroen zegt hierover: ‘Ik voelde meteen de juiste klik. En kijk er dan ook naar uit om binnenkort deel uit te gaan maken van Maunt, zodat we onze relaties kunnen adviseren en helpen met de juiste verbindingsoplossingen. Samen met het fantastische team wil ik graag een bijdrage gaan leveren aan de toekomstige ambities, doelstellingen en successen van Maunt. Graag tot binnenkort!’

Het doel van Maunt is om vóór 2022 uit te groeien tot de beste leverancier in de telecom- en datacenterbranche. Maunt-oprichter Maarten Verbunt: “Ik ben erg blij dat Jeroen ons team komt versterken. Zijn kwaliteiten, enthousiasme en ervaring zorgt ervoor dat ons doel een stuk dichterbij komt. Een groot aantal van onze klanten zullen blij zijn om Jeroen weer te horen.”