Ivanti neemt Cherwell over

28-01-2021 | door: Witold Kepinski

Ivanti neemt Cherwell over

Ivanti, een  automatiseringsplatform dat elke IT-verbinding slimmer en veiliger maakt, heeft aangekondigd dat het een definitieve overeenkomst heeft getekend om Cherwell Software over te nemen, een speler in enterprise service management-oplossingen. De voorwaarden van de Cherwell-transactie zijn niet bekendgemaakt.

Ivanti neemt Cherwell over om het bereik van zijn Neurons-platform uit te breiden en end-to-end service en activabeheer te bieden van IT tot bedrijfsonderdelen en van elk eindpunt tot de IoT-edge. Ivanti zal blijven investeren in zowel Cherwell- als Ivanti-servicebeheerplatforms en zal eraan werken om de beste aspecten van beide samen te brengen.

Neurons, het hyperautomatiseringsplatform van Ivanti, versnelt deze visie door de Unified Endpoint Management-, Security- en Enterprise Service Management-oplossingen met elkaar te verbinden en biedt een enkel venster voor ondernemingen om proactief, voorspelbaar en autonoom apparaten te herstellen en zichzelf te beveiligen, en selfservice eindgebruikers. Na afronding van de transactie zal het gecombineerde bedrijf onder leiding blijven van Ivanti-voorzitter en CEO Jim Schaper.

Terug naar nieuws overzicht